Saturday, April 22, 2017

Horse Riding di Big River

Kembali menyambung cerita tentang
perkemahan di Geraldton..

Assalamualaikum guyss...

Lepas meng"pinkish"kan wajah di Pink Lake tu ari..  kami pegi pulak ke Big River untuk aktiviti horse riding.


Tapi...
Tapi....
Ya ke naik kuda?.
Dapat naik ke?.
.
.
.
.




,
,
,
,
,



Anak3 tak dapat join pun sebenarnya
sebab.... first come first serve..

Kalau nak tunggu turn.. tentu terlambat pulak untuk menyaksikan batu batan di Nature's Window, Kalbari.. so kami redho untuk mengecewakan harapan si Ain  berhorse riding sebaliknya shopping jajan2 kat IGA berdekatan... pastu lepak jap kat tepi pantai sementara menunggu yg lain selesai posing2 dgn kuda.






Eh!.  Takde plak pix kat Nature's Window?.
Boleh jenguk Alka's Getaway fb... dorang ada upload kat sana.. pastu jemput like sekali ye.   Baby lagi page tu.. blom sempat promotekan lagi.


Untuk hari last...  kami pegi "Sydney" plak!.
Haha..   Actually HMAS Sydney II Memorial..  (masih di Perth lagi.. bukan Sydney ye).


Apa ada di sekitar memorial tu?.  Mari kita intai... zassttt!!.



Jika tgk dari dekat kubah tu berupa bentuk2 burung yang mewakili jumlah wira2 yg terkorban.


Sorry sekiranya entri ai kali ni agak flat... Puan Tanah tgh demam.






4 comments:

  1. Entry ni tak flat lah. I enjoyed reading it.

    ReplyDelete
  2. Saya tak baca semua blog yg saya jumpa. Saya pilih, dgn alasan sendiri but yours one of themyg saya baca. Nice, tulisan secara santai but berinformatif.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terharu Ahkak!. Thanks Adam.
      I like yr blog too!!.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...