Tuesday, July 4, 2017

Kejadian yang rare...

Assalamualaikum uollz..

Balik dari brunch date dgn en somi semalam, anak2 di ruang tamu kelihatan macam ketakutan, si Shashal mengurung diri dlm bilik, Ain dan Qistina riuh sesama sendiri tapi kurang jelas ayat2 yg dibincangkan.

"Ma..  tadi adik pecahkan barang Mama.".  jerit Qistina..  Shasal mula merengek2 membela diri.

Ai dah syak, mesti balang raya.  Susah dah nak dpt balang tu sebenarnya.. tapi.. ah malas nak mikir,  kalau nak dibandingkan dgn kawan ai yg baru "kemalingan" lagi berganda malang.

Sepulang dari mengambil anak sekolah, suddenly rumah beliau berantakan,  barang2 digeledah, duit2 dan perhiasan semua hilang.

Terjakon dan terkesima mendengar khabar itu sebab kejadian sebegitu memang agak rare di sepanjang ai kat sini.  Sebab tu ai belogkan ni.. hihi.



Lokasi brunch semalam di The Sarapan, Victoria Park.   Biar gambar2 je berbicara.





2 comments:

  1. Setelah umur masuk 40an ni, tak mudah nak marah @ melenting jk barang2 umah nak pecah @ sbginya, positifkan minda, buat apa nak seksakan diri dengan stress bagai, tak pasal2 HPT menjelma.

    Lagipun ia awet muda gitu.. ~_^

    Pssttt: nasi lemak ke tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah Umi... nasik lemak.
      Betul ckp Umi, aritu si kakak pecahkan corelle, ni si adik pecah balang plak, malas nk marah2 dah.. asalkan bukan brg2 org.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...