Monday, August 21, 2017

Handbag Kipling Dan Fossil (Preloved) From Aussie

Mata orang berbeza2..
Itulah dilemanya bila kita menjual barang2 preloved..
Maksud ai bila part.. mengklasifikasikan
"condition".

So.. untuk selamat.. dan tak menjadi ungkitan, ai prefer untuk mengatakan  condition dia 7 atau 8 out of 10.
Walau kadang2 ada beg2  yg kami jual masih kelihatan tidak tersentuh langsung dan layak untuk dpt markah 9. Walau kaler mungkin berubah sikit atas faktor terdedah lama tidak terpakai.


Batch pertama telah selamat dipos ke Malaysia.  Yg hok black2 aritu..  so loni kita ghoyak yg hok ijau2 plop..




Ada KIPLING..
Ada FOSSIL..
Yg 2 lagi floral2 tu.. masih sayang untuk
dijual..  kecuali ada bidaan tertinggi.. ecewah!.


Fossil tu condition dia 7/10..
Harga kita bagi murah2 je.. Dik Non.
RM 69.00
Tali dah putus.. tapi ai dah modify dgn tali KIPLINg.   (Maksudnya Kipling telah mengorbankan jiwa raganya untuk FOSSIL dan menghasilkan 1 kombinasi  yg cantik).
Kalau nak berbahagia, ambik lah 2,2 bag sekali dgn harga RM 189.00.   Berbaloi2..





Fossil yg telah "dikawinkan" dgn Kipling..
membentuk cross body handbag yg sweet.


Memang ada defect sikit pada brand besi dia ni (dah x brapa kemilau).. tapi masih cun.


Warna kegemaran ai sebenarnya ni..
Mikir 10 kali juga nak jual.







Ini pulak Fossil bag.


Keadaan dlm fossil bag.

Pengeposan bukan waktu terdekat ini.  So.. boleh kumpul2 dulu duit tabung sebulan dari skg..



Serious Buyer only pls wassap
www.wasap.my/+61470105263


Graduation day & my favourite clutch..



4 comments:

  1. Assalamualaikum Wrmbth

    Apa khabar & salam isnin yang ceria miss mirror

    jauh benar dari aussie beg beg tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mazni..
      Merantau jauh dah beg2 ni.. tu yg menjadikan ianya special tu!. 😎😎

      Delete
  2. amboi.. kemain banyak koleksi handbag akak ek..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...