Friday, September 8, 2017

Handbag2 Berjenama (Preloved and Brand New)

INI ADALAH STICKY POST
Scroll Down For New Entry


Assalamualaikum..
Kami menawarkan beg2 berjenama, (terpakai) & juga baru dengan harga yang cantik.  Saiz sebagaimana tertera pada tali tape.

Check it out!.




Oroton Handbag
Condition : 9/10
RM70 (tak termasuk kos pos).






Guess Handbag
Condition 8.5/10
RM90 (tak termasuk kos pos)
Booked




Esprit Handbag
Condition 9/10
RM 70 (tak termasuk pos)





Mango Handbag
Condition : 7/10
RM 50



Brand new handbag with tag
Condition : 10/10
RM20 (tak termasuk kos pos)

Pilih juga di sini - Guess, YSL brand dan lain2

Serious Buyer only pls wassap
www.wasap.my/+61470105263

Mesti ada yg risaukan kos pos..
Inshaallah kami akan pos dari Msia melalui wakil2 sah kami di sana dan bukan dari Aussie.. so kos pos adalah tertakluk pada harga pos Msia. Don't worry.

4 comments:

  1. Assalamualaikum Wrmbth

    Salam pagi rabu & apa khabar mis mirror

    Siapa siapa yang nak pakai hand bag baru untuk raya haji

    Boleh whatsap :)

    ReplyDelete
  2. Alllaaaaa ...... Saya tak ada bini lah miss mirror. Kalau ada nak jugak beli. Price tu ok nampaknya.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...