Tuesday, December 5, 2017

Kembali cintakan BOKITTA

I love bokitta!!
Tak sangka ada orang jual plak kat sini..
Sesungguhnya Allah selalu memberikan kejutan2-Nya.   Aritu nakkan bawal murah2 kat Msia... sbb cuaca Perth tgh panas berdentum, tapi pakcik tu lupa nak belikan plak.  Ai pun redho..  rupa2nya Allah nak bagi yg lebih selesa ni.  Alhamdulillah ditemukan dgn 1 seller ni walau sebenarnya jarang org2 sini jual bokitta.  Kiranya ni mcm mustahil.. tapi Allah adakan juga.

So,  moral of the storynya... "bila ada Allah.. semuanya jadi tak mustahil" walau anda tinggal di ceruk memana.





Tapi sayangnya seller tu cuma jual 4 helai plak...  Maka kubeli kesemuanya.. sebagai hadiah anniversarry kami yg ke 20thn.  (Eh! Kalau bukan kita sendiri hadiahkan diri sendiri, sapa lg nak hadiahkan?.  Haha).



Ai tak taulah ni bokitta versi ke brapa tapi inner dia lebih "sedap" dari first version yg ai pernah beli kat JB dulu2 sbb disambung dgn kain cotton... instead of sekadar 3 segi ikat2 mcm tu je.





Mula mcm malas nak update blog.. lagi2 cuma cerita tentang hal keduniaan gini. Haha..  

Tapi  suddenly cek2 nuffnang (setelah berabad2 tak cek).. eh ada duit plak (walau sekadar 3 juta 😝😝),  so... tak kan nak biar belog terkubur plak kan?.  Update jugak walau merapu,   at least blog tak hilang dari rada.

p/s  :   terubat juga kekecewaan tak dpt shawl2 Dato Vida yg lelong 3 helai RM100 tu dan "tudung dagu runcing" Abby Abadi.



 

6 comments:

  1. Salam sis mirror. Lama tak singgah, Maklumlah cuti sekolah

    Mama hakim dan Maznee tu kawan lah sis

    Tak sama orang, sama sama belajar menulis blog sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mama Hakim...
      Oo alkisah. Kak Mirror confused.

      Delete
  2. Lama sungguh tak buka akaun nuffnang, RM statik @ dah bertambah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. berdollar2 penambahannya Umi. 😝

      Delete
  3. Cantik Miss Mirror ber-Bokita, so sweet πŸ’•..
    Baru Jumaat lepas officemate LZ demo cara pakai Bokita.. LZ guna shawls sbb tu mintak member buat demo Bokita πŸ˜‰..

    ReplyDelete
    Replies
    1. T.kasih LZ
      Saya suka bokitta sbb senang, takyah pin pastu mcm konfiden tak tentu pasal. Haha.

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.