Tuesday, February 13, 2018

Bila Kawan2 FB Baca Status Kita ..

Tak sangka mereka mendengar impianku..πŸ™ŠπŸ™Š.   Bajet diva terus ai!!. 
Ah seganlah lepas ni nak membuat status di FB lg...  Ai memang ada berkeluh kesah aritu susah nak dapat tudung favourite ai tu kat Perth ni,  tak sangka pulak kawan2 terus belikan.  Tak kan rezeki nak ditolak pulak, tak baik.  Lagipun senyap2 dorang dah belikan.   Siap package dgn brg2 lain plak dorang nak post.  Hahaha..

Ada yg pm minta address Aussie, ada yg nak post ke alamat kampung.  Terharunyaaaa!!!.

Ohh...  terima kasih la ye puan2.  Uoll ni susah2 je.   Tak yah susah2 post ke Aussie.  Jauh!.  Post saja ke kampung, ada lah nanti caranya untuk ia sampai ke tangan ai dgn selamatnya.. inshaallah.

Smlm Mentua ai kata dah sampai dah one of the parcel hadiah tu kat kampung.  Alhamdulillah.

Ok pasni jgn berkeluh kesah di FB lagi Sam ye sbb kawan2 mendengar impianmu..  hihi.. 











2 comments:

  1. Wahhhh terbaik Sam.. πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umi - Terasa diri disayangi & tidak terasing walau berjauhan di rantau. πŸ˜….

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...