Tuesday, March 5, 2019

Lunch Box

All these lunch box menus need to be featured in here...  untuk kenangan mereka.   Selalu bawakan juga mereka duit poket sorang 5 dollar.. tapi kalau mama dah bawakan bekal,  duit tu boleh la simpan untuk masa depan.




Ni kalau mamanya dah busy and ketandusan idea sgt!.  Tak koser nak buat bulat2. 



Mee hoon  "pandai".   Walau tak sempat beli tauge atau seumpamanya ... tak gamak nak sebut sbg "mee hoon b***h".  Haha..



Speghetti aglo olio.   Ada extra 1 box sebab Ain pun ada kelas pagi ketika itu.



Ok lunch box arini.  Tortilla  -  jenis malas nak marinate ayam.  Kita "bakar" ayam dlm kuali je.. lepas bubuh mix herbs.   Pastu hiriskan salad dan bubuh la sos kegemaran or mayonese.


Ok lah... assalamualaikum... bye

4 comments:

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.