Monday, April 1, 2019

Al Fatihah

Assalamualaikum uollz..

Al Fatihah untuk my senior yg meninggal semalam.  Takziah utk anak isteri yg ditinggalkan.  Senior zaman sekolah.  Boleh klik untuk info lanjut..  "sempat update status sebelum meninggal".

Terinsaf kejap sebab rasa macam baru semalam je ai menggalas board kat sekolah tu, alih2 ramai dah dijemput pulang.  Jap lagi kot giliran ai ni.. tapi mintak2 panjang lagi la umurku ini.. sian plak karang anak3 ai nangis rindu Mama.

Actually jelez jap dgn status terakhir arwah.. sempat berdakwah mengajak solat.    Bestnya kan begitu.

Maka itu lah ai update belog ni... sebagai menenggelamkan entri hantu tepi tingkap tempohari.  Tak mo ai entri hantu jadi entri terakhir kot2 apa jadi pada ai.. haha.

Ai pun nak pesan la jugak pasal solat.. dan bayar posa sekali.  Khe3..  pesanan untuk diri sendiri tau!.  Cuaca kat sini tengah sedap  redup.. memang bagus ni kalau sapa2 nak bayar posa ye.  Ok bai.



4 comments:

  1. Gerun kan bila drngar kisah macam ni . Rakan cikgu pun ada yg meninggal stress, buat saya kadang2 rasa xnk stress sgt walaupun keje byk.. Kang xsempat apa2 dah xde nati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisy - Takziah utk keluarganya.

      Siannya ye. Jom ilangkan stress dgn blogging. Btw..stress itu asbab, yang sebenarnya memang Allah dah takdirkan rakan Aisy umurnya setakat itu.

      Delete
  2. allahuakhbar.. semoga rohnya ditempatkan dalam kalangan beriman.

    ReplyDelete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.