Tuesday, April 23, 2019

Mencari Yang Gendut Pendek

Assalamualaikum and afternoon everyone!

Dah arwah dah teko kesayangan kami ni.   Teko pun boleh terkena "penyakit ain" (bukan si Ain anak ai).. ain penyakit.   Hahaha..


Tu la..  setakat minum kopi pun nak upload.




Hubby yg pecahkan.   Tapi nak beli lagi yg sama sebab bentuk dia ni istimewa bagi kami, menjadikan kopi ai buat jadi lebih lazat beraroma (tipu).  Semalam singgah kedai.. dah tak ada lagi.  Sobszzzzz....   Now tgh suruh salesgirl check kat warehouse plak.


Kalau ada sapa2 kat Msia nampak macam ni (gendut pendek),   tolong bagitau please.  Suka gendut pendek.. senang nak cuci.   Pastu penutup adalah 1 kemestian. I is pelik kalau orang jual teko takde penutup.. nak suruh antoo hirup ke?.






5 comments:

  1. sama la...saya suka teko bulat...senang nak cuci...muncung jgn panjang sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tang muncung tu Akak setuju Yan..
      lawo2 pun kalau payah nak cuci.. takde makna.

      Delete
  2. Nampak classic Kan MM..
    CH pun suka warna yg soft Dan bulat pendek gitew..

    Ramadhan Kareem 💚😘 MM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramadhan kareem Kak Yatie..
      Mintak2 kat ware house ada lagi.. kalau tak terkecewa saya.

      Delete
  3. kena cari yang putih suci kalau nak macing dengan cawan2 tu kak :D

    ReplyDelete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.