Wednesday, July 24, 2019

Indahnya sekali sekala pulang ke Malaya

Assalamualaikum..
Ini kisah semalam.   Tentang epilog kepulangan seorang perantau.    Setelah agak lama tinggalkan Joco di negara omputeh ni.   Segan nak declare sebab tak dapat bagi ole2 pun pada uollz.. especially yg pernah bagi ole2 pada ai selama ni.   Beg balik aritu pun tak besar.

 Tight schedule dan my hubby unpredictable... haha... kadang beliau izin (I mean gi post opis), kdg ditarik balik keizinan tu bila mana jadual jadi padat.   Yg mana dah ada address tu, dapat ler ai mengepos aritu.. kebetulan time ronda2 terjumpa pejabat pos laju. 



Pic bawah : Sempat meninjau2 pasar di "Kashmir".





Pic bawah :   Di antara menu2 hidangan sedara mara yg sempat kami ziarahi dan ole2 pemberian teman2 yg sempat dijejak kasih.










Activiti larut malam bersama ipar duaizzzzz.... 







Telah lulus ilmu naik train di Malaysia.




Pic bawah. :  ikut hubby keja lantas insaf. 



Insaf Mak.. Nok.   Moga istiqamah hendaknya perasaan ini.. dan ku doakan syurga buatmu suami atas segala penat dan lelah.  Ai berjanji akan jadi isteri yg paling mithali dan setia abadi... kekeke. 


6 comments:

  1. Err..hubby akak kerja apa? Panjat panjat bangunan sampai insaf terus tu?

    ReplyDelete
  2. Wah.. Diam2 blk mesia ya.. Sekali sekala balik mmg gembira sgt kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha... Aisy, kebetulan pulak henphone ai beli dari Aussie tak boleh dipakai kat Msia. Mengharap ihsan hot spot hubby je. Tu yg tak smooth aktivity social media.. nak roger2 org pun line kejap tenggalam kejap timbul. Hilang confident terus.

      Delete

Komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Admin blog tidak akan bertanggungjawab atas komen yg berbentuk umpatan atau kejian.