Thursday, December 11, 2008

NOSTALGIA ZAMAN GEDIK - AUTOGRAPH SI MANIS 15'

(SILA KLIK PADA KERATAN UNTUK MEMBESARKAN TULISAN)

Yang ni tulisan seorang kakak super senior... dia ni satu batch dengan Alfa, Cipan, Mie... selalu nampak dia chat kt blog "kedai sebelah" tapi dia dah tak kenal Miss Mirror lagi... he he he...

6 comments:

  1. Sam,

    Ku kenal tulisan milik siapakah kedua2nyer itu...

    Yg atas tu SNO..
    & Yg bawah tu RF...

    Tol x?
    Yg pasti yg bawah tu mmg milik RF sebab lagu tu la yg dia nyanyi mase dalam salah satu class di mana setiap sorang dr kite kena buat persembahan x kire la apa pon..

    ReplyDelete
  2. SP - RF? pangkal tu mcm dah betul...tapi kenapa ada F plak..nama ayah dia bukan F da..

    Sila membuat percubaan penekaan lagi ya saudara..hehe..

    ReplyDelete
  3. Adehhh silap plakkk.. bukan RF la tp RH... Mana plak dtgnyer F tuh..mngkin sebab ejaan namaF ditengah2 tuh...

    Yg SNO tu betol kan??

    ReplyDelete
  4. Yesss betul...tepat sekali!!!

    SNO? Itu utk image yg mana plak? Entry yg mana ya?

    ReplyDelete
  5. X de apa2 la.. sila abaikan jer yerrr...

    Tp kan kalau sekali baca tentu leh trpedaya yg tulis tu mngkin lelaki...

    ReplyDelete
  6. Hahaha... nmpk mcm dari lelaki ya? Kalau dari lelaki... tak mungkin I nak post kat sini pakcik... melainkan tulisan tu berbentuk kutukan.. Banyak hati yg nak kena jaga bila dah kawin ni kan....pihak I dan juga pihak org yg menulis, betul tak?

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...