Monday, February 23, 2009

JEJAKA MACHO!!!

Photobucket

Hari Ahad yang lepas, MM borong produk dari jejaka macho ni. Ramai client yang dah tak sabar dah nak mencuba "produk terlaris" tu.

Kat bawah ni pulak present untuk hari perkahwinan seseorang. Si duda bertemu jodoh dengan si janda. Ha sesuai sangat la tu. KAMASUTRA dan MINYAK VCO POWER tu. Dah bungkus dah pun... orait tak?? Lama dah tak buat kerja-kerja membungkus hamper ni... tapi hamper yang ni comel je.


No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...