Monday, April 13, 2009

RAHSIA AGAR ISTERI DARA SELAMANYA...

AMALKAN SECARA ISTIQAMAH ....

Mahukah anda menjadi ummph selamanya? Anda rasa ingin sentiasa hebat di matanya (suami)? Seperti baru mula-mula mendirikan rumahtangga? Ustazah Dr. Fatima Az Zahrah menurunkan petua untuk menjaga keperempuanan kita supaya sentiasa jadi macam 'abqaro' menurut ayat dalam Surah al-Waqiah.

("Abqaro" ini bermaksud perawan yang sentiasa menjadi perawan). Ayat ini elok untuk diamalkan setiap hari oleh perempuan untuk menjaga kesihatan luar dan dalam.

Caranya: Lepas solat Isya', ambil air segelas, baca Al-Fatihah sekali, Ayatul Qursi sekali dan Surah Al-Waqiah ayat 35-38 sebanyak 7 kali. Tiup dalam air dan minum.

Niat dlm hati utk menjaga kecantikan diri kita & utk kebahagiaan rumahtangga kita.

Makna surah Al-Waqiah
ayat 35-38:(56.35)


"Sesungguhnya Kami telah menciptakan isteri-isteri mereka dengan ciptaan istimewa,

56.36)

"Serta Kami jadikan mereka sentiasa dara (yang tidak pernah disentuh)"

(56.37)

"Yang tetap mencintai jodohnya, serta yang sebaya umurnya,"

(56.38)

"(Semuanya itu disediakan) bagi puak kanan"

Oraittt... selain dari mengamalkan ayat-ayat di atas secara istiqamah.... jangan lupa produk kami yang NGETOP!!! KLIK PADA GAMBAR PRODUK DI BAWAH UNTUK MENDAFTARKAN KEAHLIAN ANDA SEKARANG!!!!!LOSYEN KAMASUTRA untuk anda cuba. Ianya adalah diektrak dari manjakani yang berfungsi untuk merapatkan keintiman anda. Kalau kita lihat di zaman nenek moyang kita dahulu... ramai kaum isteri bersusah payah menumbuk manjakani ini untuk dijadikan bahan cucian ***** bagi tujuan itu tetapi zaman kini dah berubah.No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...