Monday, April 13, 2009

Desaru

Apa yang menarik kat tempat ni??? Tak payah sebut nama tempat peningapan ni la kot... cukup sekadar dinyatakan di sini ianya di Desaru.

Yang menariknya... ada playground...


Ni ada guard... life guard untuk swimming pool pun ada...


Pemandangan kat sini sebenarnya memang cantik... tapi cuma MM je yang tak pandai nak cari angle yang menarik.... dah tu hujan pulak masa tu... so, ni just zoom je dari bilik hotel..



Swimming pool dia ni besar sikit.... tak la orang kata tu... sekadar macam besen kat bilik air rumah kita... pernah la sekali MM pergi kat satu hotel tu.... anak-anak teringin na nak mandi tapi rupa-rupanya swimming pool dia sekadar macam perigi buta kat rumah emak MM kat kampung... alahai... harapkan rate hotel je yg mahal.

Memang puas la mandi kat sini, pelancong asing ramai pulak petang tu dari pelbagai negara, bahasa dan warna kulit.... sebut je la bangsa apa kat dunia ni..... semua ada petang tu.





Ada tempat untuk main ping pong, snooker dan lain-lain... bilik internet pun ada...



Landskap yang cantik.......




Pancake kegemaran... semasa breakfast...


Kek blueberry dari MM untuk hubby...
Apa lagi?? Binatang? Ada... rabbit, ayam pun ada terletak tidak jauh dari swimming pool tu tapi gambar mana tah... kat hard disk laptop la... Tak pe la ... you all kat M'sia ni dah biasa tengok gambar ayam kan?








No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...