Monday, June 8, 2009

RELEASE TENSEN DENGAN 2 MAKCIK VOUGE

Since Ain dan Qistina balik kg sempena cuti sekolah, MM melepak dengan dua makcik vouge ni kat JJ.... Ini merupakan pertemuan kali pertama dgn si Leleq yang hampir 10 tahun tak jumpa.
Wajah 2 makcik yang sering menggegarkan
hostel TIJB... Niza dan Leleq..
sekarang dah berjaya membina kerjaya di
bidang masing2... maklum la
they all ni tak sedegil MM ni
masa kat TIJB.... Tul ke makcik2???

Sehari selepas pertemuan itu... MM ada jumpa lagi dgn RAKAN-RAKAN HINGUSAN... tapi disebabkan cari

wiyer tak jumpa.. tak dapat la nak upload gambar tu kat sini..

Mungkin nak kena cuci gambar2 tu dulu baru boleh upload (scan) kat sini..

tunggu la nanti kalau sempat gi JJ ke Tesco ke..

Ni MM tengah penat ni baru balik dari KL, pastu singgah kg...

pastu tadi temankan hubby

singgah opening ceremony sebuah firma kewangan kat JB ni....pastu baru dapat

mengadap PC ni...



3 comments:

  1. tu la pasal bila nak guna je mula la barang hilang..tu yg aku tension....mlm ni aku try bluetooth boleh ke x...harap sabor ye....bokde kalau gambar2 tu ok aku terus masuk dlm blog aku ye..x yah risau bokde ttp cun walaupun x make up

    ReplyDelete
  2. ko bluetooth je kat aku esok muncul lah kat blog tu.Apa yg nak di risaukan sangat bokde, masih maintain seperti 20thn dulu. Terima kasih setu legi ada duit belanja lagi.

    Aku n poyo merancang nak outing g ke maybe pangkor sbb boleh dpt bnyk diskaun. kalau ok aku set ngan poyo

    ReplyDelete
  3. Aku pun satu...patut itu ari aku bwk la cam corder tu... tp entah la.. dah kelam kabut sgt.. lupa pulak nk caj bateri.

    Even gathering besar2an yg dirancangkn kat "kashmir" tu x menjadik.. at least kita sume dpt jumpa mcm last Saturday tu pun dh aku syukuri.

    Sorry aku pas balik surau tu terus blah x sempat say bye2 kat you all.. sbb tetiba aku rindukan laki aku la... he3...kan dh nak maghrib sgt tu.. anyway.. thanks ya sbb korang sudi jumpa aku kt sana.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...