Tuesday, June 9, 2009

TQ KPD YG TELAH SUDI SIGN MY GB

Tertanya-tanya ke macam mana nak chat kat chat box katon ni???... mudah jerr...

Cuba perhatikan sebelah kanan anda yang ada tulis nama tu.. Jika anda ingin menukarkannya kepada nickname anda sendiri... just klik je kat situ dan ikut la arahan-arahan seterusnya.


Jika nickname kat sebelah kanan anda itu berwarna hijau - bermakna - org itu sdg on line.
Jika nickname itu berwarna merah - bermakna - mereka telah offline.
Jika berwarna kuning/coklat - itu tuan rumah laaa...

myspace layouts




No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...