Wednesday, October 14, 2009

GAMBAR YANG DAH TAK BERAPA NAK PANAS

Gambar-gambar yang masih tersimpan dlm hard disk, aritu tak terperasan, byk sgt gambar yg kuambik mengalah paparazi eh salah.. mamarazi. So arini nak kasi clear hard disk... stock clearance nih.. dipersilakan tengok ya.

Satu habit aku memang suka simpan gambar/dokumen dlm hard disk sampai kena bebel dgn darlingku sebab PC dah berat sgt.. Oh Darling, I am very sorry dear.. I love you so much. Senyum sikit.. Apakan daya, isterimu ini tak beli lagi pen drive. Masa zaman kerja dulu dah terbiasa guna disket... pen drive2 ni I tak biasa lah.. pen kilometrico I taulah.


MS ~ seriousnya!!! Gapo mu nampok bek'ke nih? Bek'ke tu gapo? Bek'ke tu garang kot?? Mu tanya la Nuar Blogstarz.. emm atau sapo kawemu tuh? Krol?



Ni masa birthday kecil-kecilan si Ain pd raya keberapa tah itu ari... 26Sept. kat rumah Atoknya.


Ni Anis dan Mira ~ Minah Kay Ell. Seluas2nya tempat tp mu dua ni posing bwh meja.


Hajah masa jumpa kt rumah Poyo itu ari.


Hee geram aku tengok si kecik ni.. mcm nak kucobit jer.. ni anak kakakku.. Meh sini biar Cik M cobit ko... eh sapa nama dia ni? La tu la.. ramai sgt anak sedara sampai lupa plak nk tanya nama.
Okies... Eh Nurul Adiah anak sedaraku ~ mekasih ko lawat blog Cik. Napa tulis komen nun jauh kat older post tu. Sib baik la Makcik Mirror terperasan, kalau tak Cik pun tak tau yg ko dah mampir ke blogku ini.
SuEsa ~ ko pun aku ucap t.kasih kata melawat blog aku semalam. Eh ada line plak kat perumahan ko tu?
Yg dah selalu mampir ke blog MM tu ~ MM dah ucap terima kasih setahun sekali, selagi belum expired ucapan terima kasih tu.. selagi tu la MM tak payah ucap lagi. Expired datenya ialah setiap 15hb Januari.... (hari jadiku itew!!!)

































No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...