Sunday, October 18, 2009

GITU GINI.. SANA SITU... REUNION TIJB

Baju Hijau tu Lin... puas aku mengingat tau, bila org kata ada kwn aku yg pandai mengandam, nama Lin.. aku ingat sapa?? Rupanya Lin Kulai ni... laaa... yg ni aku kenal sgt la...
Pandai dia menyolek tau! Cantikkn dia solekkn si Azie (baju pink tu)?

Just salah satu dr survenir yg diperolehi oleh setiap bekas murid yg dtg mlm tu..

AJK sibuk membeli hadiah... Mas, Nurul dan Zurai.. aku tak ikut la.. demam masa tu.

Sebelum back drop digantung, aku posing ler dulu kat sini... budak kecik kt blakang aku tu "cctv" laki aku... sapa lg klu bukan si Ain yg sdg sibuk bwk baju yg nk kupakai mlm tu.. siannn dia. Nanti mama belikan Ain buku yg Ain suka tu yea...


Barisan AJK posing selepas acara selesai... berdiri dr kiri, Kudin, Mas, Aku, Shahril, Zaki, Nazir, Nash dan Lan (MC mlm tu dgn si Niza)

Duduk dr kiri : Nurul, Leleq, Eam, Zurai dan Niza.

Huh! Tak selesa aku bermake-up tebal mcm tu.. Tak biasa!!! Tp dah org kata, nk lepas gian.. hehehe.


Hmm... aku tak dpt pun hadiah lucky draw.... kesiann kan aku?



OK... puas ati!! aku dah upload 70% gmbr2 tu ya.. klu nak beli gmbr dan CD dr jurufoto profesionnal gitaw NIZA ya!


P/S : To all photo owners, i am so sorry for taking these pictures from your facebook!! but thank you so so much for tagging me!!




Find more photos like this on TEKNIK JB ALUMNI

8 comments:

  1. Neng,...

    Kasilah tgk gegambar grand ko yg lain... aku teruja betul tgk ko punya grand reunioun tu....

    Peerrggghhh... kan aku dah kata, kalau nama si Sam nie dia pilih gaya dan baju mana pun.. mesti hebat lah.. kadang tu sampai mengalahkan ultraman lah..

    Walau apa pun Sam.. aku megah lah dapat kenal dgn seorang perempuan yg dapat menganjurkan majlis se gerand itu!!!!

    Tahniah Sam...

    ReplyDelete
  2. tak boleh angkat!!! kan aku dah cakap kalau nk menang kena pakai kebaya potong kerengge pastu bubuh sanggul baru lah gerek seyy!! nampak klasik..kena pulak batik jawe pehhhh dh macam puteri keraton bokde oiii..takpe tahun depan cuber lg..ko lantik la aku jd make up artis ko wakakaka..

    ReplyDelete
  3. Tak la MMjr.. aku cuma antara kumpulan sokongan jer. Org kuat GR ni yg nama Leleq tu la. Mmg hebat wanita yg berkerjaya sbg Perancang Bandar sorang ni. Tabik la kat dia.

    Doyok ~ abih.. ko nak aku korbankan tudung aku ke apa? Wuishh! Ko ni.. aku kan menantu Pak Imam ni.. aku tak mengharap pun award yg berkaitan dgn kecunan ke apa2 ke.. aku cuma mengaharap hadiah lukcy draw tu jer. Tu pun xdpt.

    ReplyDelete
  4. Neng..

    Mcm rumah kalau tiang sokongannyer tak kuat tumbang jugak kan?? Mcm rumah d kampung mu, kan tiangnyer tinggi-tinggi..
    Semua tu kekuat belaker.. tu yg tahan bertahun-tahun lama nyer.

    ReplyDelete
  5. Rajinnya ko ni Sam, baguslah husband pun supportive... Reunion Poly tak buat ke? Kita orang ada buat Ila je tak dapat join time dia orang buat Ila baru bersalin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry jugak utk Eila sbb tak terperasan komen ni. Baru arini terperasan.

      Delete
  6. waaaaa.......my aunt ni memg cute comey, vogue.....huhuhu....dr dlu kiter suke tgok die nih...hehehehe....
    so....pky dress yg emm@@.. tailor tu la yeh....
    nrul suke la lwt blog ni...kalo nrul,tak t'buat la nak menaip2 ni...hikhik...byk jgk fekdahnye kan,dpt release tensen,dpt kenkwn lagi,biz lg...waaa!!!...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah.. sorry Cik tak terperasan komen ni.
      Ha'a Nurul.. baju ni "tailor itu" yg buat.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...