Sunday, October 18, 2009

SEKITAR GRAND REUNION TIJB BATCH 89/90

Hai kengkawan!! Atas permintaan, I uploadkan di sini..

Aku dan Suzzen

Tahniah buat Linda Daud dan sorang lg.. alamak lupa nama la... krn anuggerah Miss/Mr. TIJB

Memang cun Linda ni even dah anak 4 - no wonder dia membolot byk hadiah mlm tu! Tahniah buat Linda... luv u...

Ni ada si Azie, Lelot, Hamisah, Suzzeny, Niza, Noe dan Linda Daud..

Gang B1 - Sapa kt sini ya? yg kukenal Nazir, Leleq, Linda Daud, Noe, Zul, Mas dan lain-lain.. sorry ar.. gmbr kecik sgt.. nama pun dah tak ingat..

Nurul Khairiah, Hajar dan.. Sue

Gang budak Makay la ni... ingat2 la sendiri mana yg pernah ngorat korang dulu.


Gang B3 - Ada si Eam, Suzana, If dan lain2.. sorry blom sempat telek muka..lupa lagi...



Semasa pertandingan "Make Over"... memang sungguh OVER!!! Pemenangnya si Kudin - Usahawan Classic Cafe (Danga Bay - wah! siap promosi lagi aku).


Rocker-rocker sdg mempersembahkan kehebatan tarian mereka! Wah! Kelas kau!!!
Banyak lagi gambar... sorry tak sempat upload... nanti la aku email ya... Byeee... nite. Penat la ni.. baru balik.







39 comments:

  1. Neng..

    Lagi jengkel lah ku... wwwuuuuu bestnyer. Mesti meriah kan masa tu.. aku dengki sangat kat ko...

    Tapi aku selalu sedar diri sebab aku tak layak tuk semua tu...sob..sob..sob...


    TAPI AKU SUKA!!!!!

    ReplyDelete
  2. la... MMjr.. napa pulak merendah diri begitu rupa. Kau ni!!!!!
    Mcm la aku tak kenal siapa kau.. kau layak untuk semua ini.. malah lebih hebat dr ni ko boleh buat cuma bebudak kelas kau je agknya yg mcm2alasan bila nk buat reunion mcm ni..

    p/s : nanti kita rotan ya sapa yg tak nak pegi tu.

    ReplyDelete
  3. Tahniah kerana kalian telah berjaya mengadakan reunion grand seperti penganugerahan syarikat MLM tersohor.

    Wasalam...anak muridku kini jadi orang hebat!

    ReplyDelete
  4. Ya MS.. memang hebat sungguh! Ko layak utk berbangga ada bekas anak murid yg mcm Linda tu. Cantik, anggun, businesswoman berjaya dan sopan je orangnya. Cakap pun lembut je.. tak mcm aku ni...hehehe.

    ReplyDelete
  5. Neng..

    "mcm lah aku tak kenal siapa kau"....

    Ko kenal ke aku???? Saper lah ko nak kenal org cam aku.....
    hehehehe... lebih lah pulak kan?

    Tak apa.. aku setuju.. kang kita kenal pasti saper2 yg kepala batu.. kita drill sesamer...

    Aku suka..aku suka...

    ReplyDelete
  6. harap harap ada yg masih kenal aku lagi.. uhuk uhuk uhuk...

    ReplyDelete
  7. harap ada yg masih ingat kau lagi... uhuk uhuk uhuk

    ReplyDelete
  8. kalau ada sesapa ada ternampak text ni, sampaikan salam aku pada semua, kelas aku 4B3...drop me a note , pls....

    ReplyDelete
  9. AKULAH SAM? Sam yg dulu monitor kitorang tu ke? Hey how are you?

    ReplyDelete
  10. alamak, aku x pernah jadi monitor la,,, tapi aku memang ingat kelas aku B3, walaupun masa form 5 aku tak habis... hahahaha, org pemalu memang camtu....

    ReplyDelete
  11. tgh cari gambar nak upload,,, asyik kantul jela,,,, korang mesti terkejut tengok aku....

    ReplyDelete
  12. Kalau bukan Mat Sam abih tu sapa? Takkan Sam Bahri plak kot? Cepatla upload gambo.

    ReplyDelete
  13. betul la tu,.. Kalu ko ingat Mat Sam yg paling hensem tapi pemalu tu, betul la tu... tadi macam dah uploaded gambar tu, tapi x de lak... nanti try lagi...ala yg ada tahi lalat tu la......
    anak ko berapa sekarang? ko duk mana? ko mesti rindu kat aku kan? hahahaha
    suzen ape cite... duk BP lagi ke or dah duk kat lain?

    ReplyDelete
  14. sori,
    gambar tu ada amendment sikit... anak aku dah tiga, tu gambar 3 or 4tahun lepas kot..

    Ko macam macam buat yea.. x penat ke?

    ReplyDelete
  15. Ya Allah Sam!!! Kitorg cari ko tau itu ari sbb reunion tu. Aku dgr ko kat Korea.. betul ke? Tapi IP address ko ni mcm kat Seremban je.

    Eh gambo ko tu kecik sgt la.. Sam. Lagi satu tadi aku klik email add ko tu mcm tak keluar, so mcm mana kengkawan nk contact ko, diorg pun bukan tau pun alamat blog aku ni. Kecuali si Yati Kariwon ngan Anep. Ko ingat kan Anep?

    Ank ko dah 3? Tahniah2.. sama la aku pun. Nanti kita sambung crita lg ya.. aku nk masak.

    ReplyDelete
  16. hahaha ko tau dari mana aku gi korea.. .tapi apa pun x de rezki, x jadi gi sebenarnya... aku cuma sempat belajar bahasa lebih kurang setahun setengah, pastu tup tup recession, aku pun jadi salah sorang mangsa, last last aku kat sini..hahaha... tapi alhamdulillah, rezki Allah ada kat mana mana..... cepatnye ko nak masak, kan lama lagi nak buka, aku masak sekejap aje, 15 min aje, aku parking keta , aku tapau and siap, hahahahaha...

    ReplyDelete
  17. dah aku dah besarkan sikit.... comel kan anak anak aku, macam abah dia...

    ReplyDelete
  18. lupa lak, email addr ofis aku ni memang pelik sikit,,, kalau tanda _ and - tu tersalah pun akan ada problem... so , nak senang guna gmail jela...or sms/call 0123303091.. aku tengah cari Azam Azim ni...

    ReplyDelete
  19. Sam - bekas awek ko yg bagitau aku. No. ko aku dah pass pada Azim dan kengkawan. Ko tunggu je la diorg call nt.

    ReplyDelete
  20. Baru clear sikit gambo dan nampak la akan "transformasi" pd diri ko tu.... haha biasa la tu.. tanda bini ko rajin masak. Cantik bini ko Sam.. anak2 ko pun cumil2.

    ReplyDelete
  21. peeh, best la ko.... kira aku kena tunggu je la diorg contact eaa...

    Bekas makwe? hahahahaha cerite lama...apa khabo dia agaknye sekarang ni ea...

    ko tau x sesapa yg duduk seremban? ko duk mana?

    ko anto la gambo family ko.. teringin gak aku nak tengok gambo diorang.. 2 tiga minggu ni aku free gile... x de kerja... semalam last aku sibuk... pas ni makan gaji buta sampai pas raya... hahaha

    ReplyDelete
  22. Ha'a.. ko kena tunggu diorang contact.. aku dah post no phone ko kt si Eamran, Azim ngan si Sam Bahri.

    Member2 ramai yg stay KL n JB.. Seremban tak de kot.. kalau ada pun budak kelas lain.

    Oh ya.. ko KLIK kat entry ni kalau ko rindukan kengkawan :
    Gambar Terbaru Gang-gang B3 TIJB

    ReplyDelete
  23. Dah klik blom link yg aku bagi tu Sam? Haha.. mesti ko rindu kat **** opss sorry... maksud aku.. tentu ko rindukan si Azim kan.. tapi dlm gambo tu dia takde, dia x dtg.

    Aku stay kt JB.

    ReplyDelete
  24. hahaha tima kasih sbb bagi aku link tu... aku dah tengok dah... ni buat kat umah ko ke? ko x jawab pun ko duk mana ea... apsal?, takut aku dtg ea...

    Ala,,, aku dah tak kisah lah kalau pasal dia tu... dah sama sama dah kahwin and dah beranak pinak dah..
    dah terlanjur ni, nak tau, dia tu duduk mana ea? pasir gudang lagi ke?

    ReplyDelete
  25. Sam,
    kalau ko ada contact number or email Lelot, B1 x silap aku.. tolong pass akunye nombor kat die yea...

    ReplyDelete
  26. Ya time tu buat kt rumah aku... ada satu gambar lagi buat kt rumah Rahim, kat rumah Azita Ali(ko kena rajin selongkar2 kat blog aku ni.. kan aku dah bubuh GOOGLE SEARCH kat atas tu.. ko google je, taip GANG TIJB.. mcm2 gambar aku dah bubuh).

    Ko pesal nk cari Lelot plak ni? Amboiii.. Si Eamran Tahir blom call ko lg ya?

    Kan aku dah ckp td, aku stay kt JB, x-makwe ko tu masih stay kt PG. Raya selalunya kitorg buat makan2 kat mana2, tak tau la thn ni giliran rumah sapa plak, nt kalau ada lg, ko join la ya.

    ReplyDelete
  27. oo ko dah jawab ke tadi... sori...
    Aku cari lelot saje je , kawan lama.. kitorang kenal sejak form 1, kitorang dari sek yg sama sebelum ke TIJB. sek agama pun satu kelas... saje je nak tau perkembangan dia.... yg lain ada jugak datang dari sek yg sama tapi sampi TIJB lain course.. ada la 3 or 4 org dari STK tu... tapi yg satu course ngan lelot aje...

    Klah, nanti kalau kebetulan aku kat JB insyallah aku joint konye makan makan, tapi balik aku nak bungkus sikit tau... hahaha korang buatlah time raya keempat, aku plan nak ke JB raya keempat,

    ReplyDelete
  28. aku dah selongkar dah blog2 ko... kelakar jugak bila tenguk GB tu.. aku rasa aku pernah tengok gambar tu.. ko x tau cite pasal Azli ke? Dia kan gang BP.. ala gang yg senasib dengan aku la...hahaha

    Aku sebenarnya x paham sangat apa yg ko buat... cube cite sikit... ooo satu lagi.. aku cube cari gambar ko n family tapi x jumpa la..

    ReplyDelete
  29. Ko tak phm apa yg aku buat? Hahaha.... aku keja tanam anggur. Gambar family aku mmg takde kat blog ni Sam, takde kelulusan dari "pihak berkuasa" (pihak berkuasa kt rumah ni).

    Gang BP tu apa? Gang Budak Pandai? Ah korang mmg kencang kat kelas dulu kan? Si Azli ada kt facebook. Eh no. ko aku dah pass pada Lelot. Tapi betul ke no. yg ko bg tu, tak kan la sampai skrg takde sorang pun yg call ke sms ko ke?

    ReplyDelete
  30. entah, takde pun yg call, sedih aku uhuk uhuk,,, cuba check balik... 012-3303091, time kasih sebab menguar uarkan pasal aku... hahahaha.... I am coming...

    ReplyDelete
  31. askm...
    semalaman aku tunggu berite... hampeh.. merajuk kang....ada satu aje sms tapi dari member lain n kata result exam dah kuar..
    check tengok, aku nye pun dah settle.. tersengeh sengeh aku and org umah bila tengok text kat bawah tu 'Lulus dan Layak dianugerahkan Ijazah'. klu ko nak tau, aku baru aje abis my Master Sc ( Ind and Tech mgmt) kat UKM.. so, insyaallah bulan 9 ni konvo... w/pun dlm gang kita mungkin aku antara org yg lambat abiskan study, ko tetap kena beli hadiah utk aku tau... hahahaha. Oklah, aku nak buat keja sikit, my HQ da bising suruh aku buat arangement yg tah apa apa tah..till then

    ReplyDelete
  32. Ooo ya ke? Tahniah!!! Nt la aku suruh si **** belikan ko hadiah.

    Ok2 nt aku war2kan kejayaan ko kat THREAD B3 TIJB... Kalau ko ada facebook boleh la join thread tu. Ada tak?

    ReplyDelete
  33. jgn lah cerite lebih sgt yea... aku ni kan pemalu orgnye... and aku x sepatutnya ada facebook la... ko pun tau kan,,, org pemalu, kih3, lagipun ada byk nama yg exactly sama macam aku kat facebook tu, tapi percayalah, semua tu bukan aku.... eaaaaa , jap jap, sebab takut ada org nak bagi hadiah ke apa kan,,, so aku kena bagitau lah yea...hahahaha , akunye konvo confirmed Sept,24..

    ReplyDelete
  34. Ooo Sept 24, UKM Bangi. Ok noted. Aku tumpang gembira.
    Ha'a betul tu.. facebook tak bagus la.. tak bagus utk rumahtangga kecuali org2 yg kuat iman mcm aku. Apa2 hal ko contact je le kengkawan lelaki melalui tepon. Jadi bini ko pun tak la risau sgt nak berpesbuk2 plak.

    ReplyDelete
  35. just nak bagitau,,,
    Anep ada text aku baru jap ni... Thanks..

    ReplyDelete
  36. Sama2..dia pun ada ckp kt thread tadi. Si Azita Ali kirim salam kat ko Sam.

    ReplyDelete
  37. wakmslm... ingat gak dia kat aku eak... ada lagi cite best ni.. mlm tadi Shamsul sms aku, pagi tadi beremail ngan Azam... best gak...
    sib baik ko rajin memblog kan, kalau tidak memang aku x jumpa...Thanks again... kim salam balik kat azieta...., baru jap tadi aku ngan anep ngumpat pasal ko.... hahahaha... ko tanya lah die.... dah jumpe kekawan ni, aku rasa aku akan slow sikit melawat blog ko ni.. sori yea... jgn terasa pulak... tima kasih sgt sbb jumpakan aku ngan diorang... ukhukuhuk... ape apa hal ko email or sms aku yea.. ini dia aku rewrite utk ko... 012-3303091, msam73@gmail.com or Mohd-Sam_Rohani@malaysia.xyratex.com,

    kalau buat apa apa raya ni bagitau tau... aku teringin sgt nak joint...

    Ok lah...bye Sam.... you look after yourself and cheers!!!!!!!.... oops kim salam kat Aim sekali...

    ReplyDelete
  38. Sam - aku dah masukkn ko dlm thread tu melalui alamat Gmail ko. Si Anep yg suruh. Ko cek gmail ya..

    Jgn risau.. aku tak kecik ati klu ko x singgah sini.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...