Friday, October 2, 2009

BUSY.....NAK CARI 5KG...

BEFORE AND AFTER...

Photobucket


Entah apa-apa la posting aku kali ni ya... Nonsense2 jer Makcik Mirror ni cakap...
(Eh nak tukar nama dah ni.. no longer Miss Mirror.. MM tu Makcik Mirror tau!)

Kadang tu Makcik Mirror tulis ikut suker2 jer, tak ingat yang adakala blog ni dibaca oleh insan-insan yg mengenali. Takpelah... anggap je la MM ni memang tak suka hipokrit and really can't pretending to anybody else. MM memang busy skrg ni to put a little bit weight. Dah lama dah berangan nak gemuk sikit, tapi suka sgt jogging.. bila boring je jogging.. tu yg kurus tu... ditambah pulak anak-anak yg semakin lasak dan suka menyepah.

Atas tu gambar Makcik before mendapat 5kg (yuhu!! confident je aku bleh tambah 5kg...), tak caya tengok la nanti gambar makcik dalam 2, 3 ari lagi.. Tunggu ya! Makcik tengah makan banyak sikit ni..

Buat kawan2 yg suka melepak kat blog ni.. t.kasih... jemput makan ya.. Aku tengah makan Mee Kari ni... sedap tau aku masak! Pasni nak makan biskut almond plak... Adohai.. sebenarnya aku sendiri tak selera nak makan biskut-biskut ni, tapi gara-gara aku sendiri terperasan yg aku ni dah makin cekeding kat VIDEO yg aku rakam itu ari.. tu yg aku nak gemuk sikit tu... sikittttt jer. Tunggu tau gambar terbaru aku nanti!!!

9 comments:

  1. Dah ok la ni ..MM..kang nak 5 kg jadi 25 kg..heheh x kenal la plak..x kisah la gemuk ke,kurus ke..janji dan yg amat penting sihat..makan yg seimbang.

    ReplyDelete
  2. KGee..heh heh heh.. Tak ok la KGee.. baju2 time anak dara dulu semua longgar je bila kita pakai, maksudnya dah susut banyak la tu.

    Ya Allah, please gift me the strength back I was 20 plus maybe that body...or that firmness, that cunness. Walah.. gila ke? Makan botox satu tempayan baru boleh kot.. (makan tau bukan suntik.. ada berani ka?).

    ReplyDelete
  3. tunggguuuuuuu......

    jbfresco....i agree, hope your quest for 5kg will not turn to appetizer that will increased your appetite...

    trying to imagine kalau ko increased about 10 kg....emmmmmm

    ReplyDelete
  4. Oh No.. Anonymous.. until now I have no appetite at all.

    But in the meantime, I'm forcing myself to eat every couple of hours.

    10kg increase?? Hahahaha... Still look cute Dear dpd cekeding tak cukup makan. Malu beb laki aku, penat je bagi makan ari2, bini kurus kedeking.

    ReplyDelete
  5. kurang kan bersenam..
    duduk rumah..
    makan tidur..
    ulangi perkara itu semua selama 3 bulan..
    insyallah berjaya..
    bukan 5 kg..
    50 kg pun boleh..

    ReplyDelete
  6. Yang gemuk nak kurus,yang kurus nak gemuk...tak fahamlah Labu..... Labu

    ReplyDelete
  7. biasa la manusia..
    manusia xkan puas hidup nie..
    dah dapat yang besar nak yg kecik..
    yang kecik nak yg besar..

    ReplyDelete
  8. Tuan/Puan/Sdra/Sdri.....
    Hamba telah menerima isyarat dan watikah untuk menyampaikan memo ini kepada kalian,bahawa MISS MIROR telah berpesan kepada hamba,bahawa kini MISS MIROR telah berada di tempat rahsia, bertapa bak Osama Bin Laden, kalian tidak akan dapat mengesannya walaupun dengan radar NASA. Tempoh pertapaan itu adalah sepeurnama lamanya dari tarikh entry yang terakhir ini....Sekian Wasalamualaikum waroh matullahiwabarakatuh.....!

    ReplyDelete
  9. Hehehe... terima kasih... terima kasih.

    Kalau bertapa kat Shopping Complex, setahun pun aku sanggup, ni bertapa dalam gua.. tu yg boring tu.

    Azham ~~ ko sihat? Jaga makwe elok2 no.. dengarnya makwe ko cun.. ingat sikit, cun tu bukan tak boleh.. tp pastikan jgn melebihi kecunan makcik ko ni... hehehe...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...