Monday, November 30, 2009

BERAYA SAKAN!

Beraya kat kolam...

eh sementara aku bosan menunggu lalingku dgn hobinya tu aku buat la aktiviti kat tepi kolam ni.. jahit crosstij... Skrg ni dah siap pun crosstij tu... si Ain dah book dah 1.. jap lg nk siapkn utk si Qistina pulak.. mcm ni la ada 2 org ank pompuan.. bila kita buatkan utk yg sorang.. yg sorang lg mesti jelous..
"sabar ya nak.. mama busy ni.. nanti Mama siapkan bag tu"


Beraya kat K4... oh yg ni.. si Jemah anak sedara IRP yg suka shopping.. kami bwk dia gi jejalan kt K4.... suka dia sampai tak nak balik..


beraya dlm keta je.. sebenarnya bukan gi beraya pun.. kami hantar mertua gi jemputan... kepala aku dah senoneng so duduk je dlm keta.. (sebetulnya tak dijemput jd tak masuk le dlm rumah.. hehehe...) utk hilangkan bosan snap le gmbr2 tepian gunung ni.. cantik pulak la pergunungan ni... betul kan kami ckp... kg kami ni ala2 Kashmir.



ni pulak jalan menghala ke "Kashmir jadi-jadian"... oo korang ingat binatang je ke ada jadi-jadian tempat pun ada gak tau...
nampak tak banner tu? Abg/kakak senior nak buat reunion... adik2 tumpang happy je la even tak dpt pegi.. sorry kak... Sam mmg tak ada pd tarikh 25hb tu... tumpang doa dari jauh je la... mudah-mudahan segalanya selamat! Jgn dah jumpa makin rindu dah ler.. itu yg malas nak berjumpa2 tu.. tak percaya cuba la.. Ni pun Sam baru je sembuh dari demam reunion ni..











9 comments:

  1. dah 2 bulan aku x pulang ke kashmir...rindu banget ni...

    ReplyDelete
  2. cian dia.....aku pulak kerap balik kaspur pulak....semenjak aku pindahkan medical mak aku ke kaspur, terpaksalah aku berulang alik ke kaspur...senang kat mak aku. aku biasa blk ngan anak aku yg sorang tu, kalau ko nak nompang boleh lah..... ngeeeeeee.....

    ReplyDelete
  3. sama arah ke kashmir ngan kaspur tu...ntahla...otak aku dah biul ni...

    ReplyDelete
  4. janji ada kas, kas tu sama je lah mcm seri... dengan.... sari, mmg tak sama....tapi kalau depan tu ada seri atau sri tu dekat2 je lah tu

    ReplyDelete
  5. tapi kalau comeiSari dengan Sari*** tu sama lah....nyeh..nyeh..

    ReplyDelete
  6. comeisari ngan sari*** mmg la sama..ubah dpn je sbb skrg ni aku ni mmg semakin comei...

    lagi pun zamankan dah berubah tu yg nama pun kene ubah..

    mcm ko gak la anonymous B*** jadi BB...ngeh ngeh ngeh....

    ReplyDelete
  7. BB....Badan Besar, Besar Badan, Badan Bagak, ....sama jer kan comeiSari***.......kan..kan..kan...dushhh...dushhh....

    ReplyDelete
  8. oo medical mak ko dh pindah ke Kaspur dah Anonymous? Alhamdulilah ko masih diberi peluang berbakti pd org tua..

    ngeh ngeh ngeh?... sengeh ke songeh(songeh daun sirih) tu?

    ok cuba plak ketawa ala cyber kt bawah ni:-

    keskeskes.. ngeee.. apa lagi.. huahuahuahua... he3.. kekekeke.. wakakaka.. keh keh keh... huhu.. :D

    sampai sekarang aku pun x phm mcm mana nk pronouncekan ketawa "keskeskes" tu.. kalau ngee tu agaknya bunyi mcm musang nangis tu agaknya.. ngeeek ngeeek..

    ReplyDelete
  9. terpaksa pindahlah MM, kesian kat mak aku..sebulan kdg sampai 2 kali g KL, kdg aku amik kdg naik bas...tgk mcm letih je setiap kali berulang ke KL...

    fikir punya fikir baik aku transfer ke kaspur, Dr pun pakar gak, sbb yg major dah buat kat KL...tinggal yg nak maintain dan minor surgery je...

    keskeskeskes....aku ada sorang kwn ketawa mcm ni..mulanya aku kata ketawa tak ikhlas...tp mmg mcm tu dia ketawa...dia kata ketawa sopan..???? muaaahahahaha!!!!! ketawa ada ketawa sopan ke???...lepas jer ketawa tu...terapi keawetan muda tu....

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...