Tuesday, November 3, 2009

HAND PHONE DAH OK DAH...

Hand phone MM dah ok dah arini...

Image and video hosting by TinyPic
"eh minah saleh ni menilik gambar aku... hehehe.. superimpose..."

Tapi inbox semua dah empty...
gambar kat galery semua pun dah empty...
pendek kata semuanya dah EMPTYYY!!!! Waaaaa!!!!!

So... MM busy ni...

MS ~ Sorry aku lupa nak top up la... Tapi msg yg ko bagi aku terima dgn jelas... sejelas-jelasnya. Noted! Sungguh memeranjatkan aku!!! Ok nanti kita cerita lain kali tentang hal yg memeranjatkan itu.

p/s : Kita merasakan macam kita ada masalah... tapi di luar sana.. lagi ramai orang yang bermasalah, sebab itu marilah kita CERIA-CERIAKAN DIRI dan hargai apa yang kita miliki.

2 comments:

  1. cantik kasut minah tu...matching dengan kaki dia....

    ReplyDelete
  2. kasut pulak yg ko terperasan.. memang ler cantik kasut dia tu tapi aku rasa tu dah bukan minah lagi la tu.. tengok tangan mcm dah makcik2 je...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...