Tuesday, November 10, 2009

HARI MENGHARGAI PEMBERIAN..


Si Qistina ni aku dah masakkan ayam rendang kegemaran dia pun masih tak nak makan pagi-pagi ni.. so, aku gorengkan roti telur ni.. dapat jugak habis 2 keping... 3 org anak 3 selera berbeza.. mcm mana la mama ko tak pening nak oiii....

Sementara diorg tgh breakfast tu aku pun belek2 ler apa yg ada dlm almari display aku..

apa hal pulak aku bubuh gmbr bekas telur ni? oh sbb tajuk entry aku kali ni ialah... HARI MENGHARGAI PEMBERIAN.. Hari menghargai pemberian?? Aku ni kdg sesuka je buat ayat BM ikut kepala aku.. sudahnya ada kwn aku yg tak phm.. lagi2 sorang kwn aku yg selalu ckp mat saleh tu.. :P .. ermm ya la tu... ya la kan.. dah lama sgt duk overseas tu.. :P
"You have changed a lot my friend.. You are not the same we know / we were with in school.. hmm.. but it's ok as long as you do not change yourself in a negative way"
yg candle comel tu dari Niza Junid (tak payah ckp TQ sbb dia pun jarang masuk blog ni.. hahahaha), yg tengah tu dari Jane (tq Jane... luv you Jane!!!) dan yg labu sayong tu dari ibu mertuaku.. sebenarnya byk dah ibu mertuaku bagi barang2 tp biar la ni je yg aku muatkan kat sini.. kalau semua aku nk upload nanti penuh satu blog ni pulak..

Ha cincin putih ni yg paling terbaru... nak tau dari sapa?
Syahdunya aku nak cerita...
Ini la pemberian IKHLAS dari puteriku...
Ain, mama sgt menghargainya.. mcm tau2 pulak mama
memang suka kumpul aksesori ni...

Hari tu Ain gi outstation (KL) so, balik tu dia kata ada surprise untuk Mama..
ni la dia surprisenya... pandai pulak dia meneka saiz tu.

Yg sebelahnya warna biru tu pemberian dari suamiku...
sebentuk cincin opel..

"Darling.. I really appreciate it.. thank you so much!"










2 comments:

  1. Oleh sebab MM tidak memilki chat, maka ruangan komen inilah yang dapat menyampaikan mesej penting ini.

    Sila klik blog ini untuk mengetahui sedikit info tentang BONUS CO.UK.

    Diharapkan MM dapat memahami entry itu dan menyampaikan kpd rangkaian.

    ReplyDelete
  2. Tetapi MM bertuah kerana MM ada 50 orang downline DIRECT SPONSOR..SEORANG SUDAH aktif CO.UK...Tinggal motivate 4 jer lagi ke arah income yang lebih drastik!!!! JADI JGN SUSAH2

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...