Monday, November 23, 2009

MAAFKAN AKU KERANA TERSALAH SANGKA...

Sahabatku..
Maafkan la aku kerana tersalah sangka padamu... wakakaka (lama tak menjiwang ni)

Aku sangka kau ingin melarikan diri dariku..
tapi kau tengah busy renovate "rumah" kau rupanya..
Aku bagi ko idea untuk renovate rumah...

boleh jadi ko guna template dar PYZAM
boleh jadi ko guna template dari Freindster layout (yg ni aku tak mahir sgt)
boleh jadi ko create template sendiri (guna background gambar sendiri) pastu..
cari url link di Imagehacks
atau boleh jadi
ko guna xml file

Ah... byk cara kalau nak "mengecat" rumah ni..
tapi blogspot template pun kalau kena caranya mmg "rumah" pun berseri2..

TAPIIIII!!!!
tak kisah la ko nk cat apa pun "rumah" ko tu sahabatku
tapi jangan la sekali2 kau ingin berhenti dari terus menulis
aku suka melepak di rumahmu....
aku suka membaca tulisan-tulisanmu
aku suka membaca idea2 bernasmu
jgnlah tinggalkan aku.....
nanti aku nangis......

byeee... aku nk jejalan jap lagi... cuti sekolah ni anak aku merengek klu terperap kt rumah...

1 comment:

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...