Tuesday, December 15, 2009

ANDAI AKU TIDAK BERBICARA MAKSUDNYA....

Tentang pertanyaan dari Puan NA spt dlm SMSnya pagi tadi.. losyen tangan dan badan yg selalu MM guna adalah kat bawah ni... sorry ler... MM lambat balas sms you Puan NA... sbbnya hp MM ghaib.. sib baik la Kak Gee kata dia tepon MM tak dpt.. klu tak, MM pun dh lupa yg MM ada hp.

kalau nk tau lebih lanjut ttg losyen ni boleh clik di http://www.bioasli.com/?id=sam73
register je jadi ahli dan order je kat situ... ha kan senang.. dpt potongan berganda!

Wah! ko nak cerahkan kulit ler tu... pewiittt....mmg.. losyen ni bleh mencerahkan kulit dr dlm Dear... dn byk lg kelebihan lain lg.. kalau tak phm tanya ya... MM kt sini sentiasa bersedia menjwb sebarang pertanyaan.

CERITA HARI INI...

Tunggu cleaner pun tak dtg2.. jd MM buat kek lagi hari ni... Ok dah siap dah kek coklat versi Mummy Gee yg bertopping utk kekandaku... itu pun tadi hampir2 nak diruntuhkan oleh si bujangku (wah! perkataan runtuh tu teringat kt ruangan komen MS tu.. kalau BI "delete comment".. BM pulak runtuhkan komen ya.. pelik!!) sebelum didekorasi oleh si Ain.. topping tu Ain yg siapkan (tp guided by her mummy ler) budak kecik ni kalau kita biar entah apa jadi dgn periuk belangga yg berasap2 tu.. lagi2 double boiler... huuu bahaya...

Apa yg MM nk ckp tadi? Lupa plak... Esok je la kita cerita... arini ni MM ada tetamu, adik IRP merangkap kami punya programmer nk dtg jap lg dr KAY ELL.. harap2 PC MM tak mengong lagi pasni... oleh kerana PC ni bakal dibetulkan mungkin malam ni.. mugkin esok.. so, kalau MM senyapppp je tu maksudnya PC tgh masuk wad le tu.. babaiiiii.....

5 comments:

  1. rajinnya bokde......pos laju la kat aku ni...kalau aku tgh ngidam macam mana la bokde oi...terpaksa gak ko hantar kan...ngeh ngeh ngeh..wek....

    ReplyDelete
  2. yelah si Sam ni.nasib la akak ni x minat coklat.tp suka bli coklat sbb coklat tu cantik..boleh ke..hehehe apa2 lah...cantik dan mesti sedap kan kek ni..tggok si Mei pon dan teliur..sabo mei..balik keje ni kau pi la secret resepi..pon sedap.tp org lain buat la..anyway...yg penting happy sam..YG ATAS TI CAM CT WALIZANYA JE..cuma NAPA STOBELIINYA..pucat..

    ReplyDelete
  3. ya la KGee.. sam pun ms makan stobeli pucat tu td teringat CT WALIZA.. ianya pucat sbb local punya la kot.. Sam ni nk kata minat sgt stobeli tu takde la.. apa yg ank2 Sam cekau kt market tu Sam masuk je peti ais.. rasa nk makan Sam mkn..

    Lorrr ko Mei.. mengidam ker.. takpe la.. next year kalau aku rajin masa raya aku buatkan utk ko ya.. ku menantimu di tangga rumahku di Kashmir di raya pertama.

    ReplyDelete
  4. wow MM mood buat kek masih membara yer... siap topping lagi... Mummy mmg hantu choc so memang dah 'ngences' ni... tka boleh jadi weekend mmg wajib buat...rasanya bahan2 semua ada lagi kut. MM pada Mummy kek kat 'resepi rahsia' tu pun tak sesedap kek yg MM buat ni kan...

    ReplyDelete
  5. hehehehe.. Mummy Gee.. mmg my mood buat kek sentiasa membara, lagi2 bila tengok hasilnya yg menggebu tu.. rasa mcm satu kepuasan! Hubby pulak dah puji.. dia kata resepi Mummy ni lebih "menjadi" berbanding resepi pertama yg MM cari kt internet tu. Kek dlm gmbr atas tu MM guna minyak tak guna butter mcm semalam.. nmpknya lg gebu pulak dn kerja mem"boil" lebih cepat sbb tak payah tunggu butter mencair. Mmg menjimatkan duit. Serbuk coklat yg MM beli setin tu pun tak habis2 lg walau dah 2 kali guna.. mmg jimat habis! Sesuai utk kempen HCMB40 yg kami tgh amalkan ni.

    ya, resepi ni mmg lebih sedap dari kat tempat yg Mummy ckp tu.. Weekend Mummy mmg kena buat.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...