Sunday, December 20, 2009

CERITA MAMA UNTUK AIN....

Mama rindu Ain yg tgh menghadapi KURSUS di sebuah kem.. Jgn nakal2 tau Ain.. sebelum tido jgn lupa gosok gigi, dengar ckp Cikgu2. Sholat jgn tinggal..

putu bamboo.. td kami mkn masa kt highway..

adik.. happy je.. walau berkali juga dia sebut2 nama Ain.


bekalan dari atok siang tadi... mcm2 tu nampaknya.. Mama dah masukkan peti ais tadi.. so esok pepagi tinggal masak nasi... yahoo!!!

esok Mama byk keja... Mama nak basuh baju dan kemas rumah... Mama nk basuh sekali sling bag Ain tu.


baju yg Mama sulam itu ari blom siap lagi..

Adik kempunan nk mkn "hoyimi"... org tu kata "sold out".. so, adik just makan cekim n sup je. Abah pun kempunan nk makan apa yg dia order.. hari ni customer mmg ramai.. byk mknan yg sold out.

Biasa la adik.. mana bleh tggl keta menannya tu..klu boleh nk masukkn sekali dlm cawan cekim tu.
mlm ni dia tido awal... alhamdulilah.

ESOK pagi2 Mama nk on line.. Maybe around 9 am... Mama On YM.. FB pun mungkin Mama On.. call me if you free. No need to update your FB.. Mama already know you're safe with them. Don't talk to stranger!!!!

Mama akan update blog ni t.hari... wait and see... eh tak mo ckp sapa2 tau pasal blog Mama ni... syyyy!!!! rahsia... hahahaha...:D kalau nak baca pun time takde orang... kirim salam kt diorg tu semua terutamanya si comel anak Toi tu.

AIN TAK PAYAH TINGGAL KOMEN KAT SINI.. NAK CAKAP DGN MAMA TEPON JE ATAU ESOK YM MAMA.. OK!

2 comments:

  1. tetiba terasa nak makan putu bamboo panas2...sedapnye... mana ada pasar malam hari ni ek...

    ReplyDelete
  2. putu bamboo ni tengok tempat jugak Mummy.. kdg tu ada yg hapak.. yg termanis sgt pun ada.. yg MM beli ni nampaknya sedang2.. MM beli dekat2 traffic light ayer hitam tu.. MM mmg suka makanan yg ada kelapa.. yg MM teringin nk mkn sgt tu sebenarnya gaplex (makanan jawa yg dibuat dr ubi dan bekelapa tu).. dah susah sgt nk jumpa dan mungkin hampir nk pupus, mkn ler putu bamboo ni buat hilang kempunan

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...