Monday, December 21, 2009

CORETAN MAMA UNTUK AIN - AFTER LUNCH

Nota :  Ain, anak daraku sedang "outstation" ketika ini... moga dia dapat message dari Mama dia ni.




Dah lunch Ain? Mama dgn Adik dah makan tadi.. asam pedas yg atok bawakkan smlm... pg tadi breakfast, Mama dah masakkan dia hoyimi. Pastu dia boring agaknya... dia terus sepahkan keta dia... dia tanya pasal Ain.. tapi Mama cakap..

"Nanti kita gi ambik Ain ya..." pastu dia menjerit "Yeyyyyyyyy!!!!" tak lama lepas tu dia terus tido. zzzzzzzz.........

sedapnya anak Mama tido... sweet dream.. bangun karang Mama masak makanan favorite Shashal ya.. tunggu Abah balik. Tadi Abah ajak gi work Shashal tak nak.. kan dah boring kat rumah, tggl dgn Mama je.

2 comments:

  1. banyaknye keta shashal, roadtax ngan insuran dah renew ke belum???? Nanti lupa cam Mummy lak...

    ReplyDelete
  2. Hai Mummy Gee..

    ni ler hobi si budak yg nama si Shashal tu Mummy..

    Ya, memang, renew roadtax ke lesen kereta ke mmg kdg kala kita ni bleh terlupa Mummy.. lain kali kena buat reminder kt blog mcm kita selalu kira hari ulangtahun kawin kita tu agaknya.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...