Tuesday, December 29, 2009

I am very sorry...



Hai hello….

Sorry sesangat kat MS dan juga Anis sbb tak dpt penuhi hajat mereka untuk I uploadkan gambar dgn koala or kangaroo.. sebabnya satu arini cuma stuck kat tempat2 kt bawah ni je....

tengok org memancing...

gi tepian pantai..

gi melepak kat sini ni..

pastu cuci mata tengok awek2 bergaya kat tgh jalan.... fesyen musim panas mereka ialah dress.. rata-rata sana sini org mengenakan dress.. tp tak sempat snap la gambar wanita mengenakan dress tu.. ala gaun paras buku lali tapi bertali halus tu la..

2 comments:

  1. Tak apalah... Tadi aku masa ge Metro Kajang aku dah nampak Koala Bear dengan anaknya... comel sangat2...Sepasang dia jual rm45. Just aku belek2 je.. Coz ari tu ada member balik dari Austrlia pun bagi satu... Tak dapat yang hidup betul2, yang patung pun jadilah...

    ReplyDelete
  2. masa terlalu padat dan suntuk.. cuaca pulak terlalu panas musim Summer so, we all pegi ke tempat2 lain yg tak merengsakan...

    Tapi gmbr tahun lepas mmg kami ada ambik dgn kangaroo and koala.. senang2 nt aku upload.

    Ko sihat?

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...