Wednesday, December 23, 2009

SOALAN TAG NO 4 - 6 YANG KECICIRAN

Si Putri cakap dia tercicir soalan TAGnya yg bernombor 4 hingga 6... so MM jawab kt sini sebelum menjelangnya hari esok... ya hari esok yg belum pasti MM dapat mengadap PC ni lagi... Ni ler soalan2nya tu... MM dah jwb dah.. anda pun jwb ler pulak ya.. bukan senang tau ada org yg sudi nk interview kita mcm ni.. terasa mcm artis le pulak MM arini.. ngeh ngeh ngeh...

4. Bilakah kali terakhir anda makan pizza?

kali terakhir MM makan pizza last two weeks dgn anak2 kt JJ.. tp kalau pizza buatan sendiri, last week la.. tapi pizza magee.. magee celur2 pastu bubuh telur, gaul2 dgn garam sikit, letak atas tray... bubuh topping pizza.. ayam, itik, kerbau, sayur plus chesee dan bakar mcm biasa.... rasanya tak berapa sedap tp sbb ank2 teringin sgt... mkn je la..

5.Apakah lagu terakhir yang anda dengar?

Hmm...lagu Stacy - sbb sedap lagu tu lagu Pakai Buang sampai tergoogle2 kt internet cari u-tube.. mula tak percaya bila Ain ckp lagu tu lagu Stacy ingatkan artis indonesia yg nyanyi... mmg kelas!

6.Apakah yang anda buat selain menyelesaikan Tagged ini?

MM tgh buat apa? MM tgh HOT sbb anak2 merengek-rengek dah kul 11.44 pun tak nak tido.


OK pada Mummy Gee yg tertanya-tanya kenapa no. 4 hingga 6 takde - ni la soalan-soalan dari PUTRI yg tercicir tu.. mungkin sbb Putri busy sgt.. tu yg tercicir soalan tu... hehe... biasa la student.

2 comments:

  1. Mummy dah jawab soalan ni, check it out dlm blog Mummy

    ReplyDelete
  2. T.kasih Mummy... Mummy memang sporting! MM dah baca tadi.. oo bukan peminat pizza rupanya Mummy Gee ni..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...