Thursday, December 10, 2009

MAAFKANLAH AKU... HATIKU SUDAH BERUBAH...

Eleh... mula la fikir yg bukan2 tu...
ala... ni ha... tak sangka dulu MM siap buat statement mcm ni kt album.. (zmn tu mana ada berblog2 mcm skrg..)...


ya.. hatiku kini telah berubah.... kalau dulu "setiap hari berjumpa dgn orang ramai.." sekarang...


skrg pun masih jumpa org ramai.. tu atas tu.. client kt cyber cafe.. hahaha..
ya la tu.. lama tau MM tak bercafe2 world ni.. entah ler.. dah sibuk buat benda lain sejak cuti sekolah ni....
skrg Qistina yg take over... biar la dia nk main game sekali sekala.. MM tak kisah.. at least dia akan tanya...
"mama... 'decorate your cafe' tu apa?"
"how to spell sayang?"
"d.e.c.o.r.a.t.e"
"oo itu maknanya kita kena hias cafe kita cantik-cantik.."
Apa-apa je lahhh.. janji ko tak menyepahkan rumah..penat tau Mama..
APA CERITA PAGI NI??
pagi ni MM nk gi beli seluar utk si bujang kecilku.. tak tau lagi nk beli kt mana.. satu perangai si Shashal ni dia tak suka pakai pyjama atau seluar sukan.. kat rumah pun kalau boleh nak pakai jeans.. tu la pasal seluar asik tak cukup je tu..
lagi2 budak kan cepat besar.. cepat je sempit.. dah la musim2 hujan mcm ni..
jeans kan lambat kering..
p/s: terinsaf kejap.. "adakah aku dulu mcm tu ya semasa kecilku?" ... kwang kwang kwang..



2 comments:

  1. MM tu tanda2 awal si shashal klu dah besar tinggi maintainance dia... nak bergaya sakan...x main pakai seluar sukan ... hehehe

    ReplyDelete
  2. kemungkinan jugak tu Mummy Gee.. tapi takpe.. sib baik dia lelaki.. kalau anak perempuan... hehehe.. MM pun takut nk tulis ke"demanding"annya tu kat sini.. takut pulak org nk masuk meminang..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...