Saturday, December 5, 2009

TAKDE AIR??

Yahooo arini takde air!!!
Yahoo ke? Biar betul dia ni?
Yahoo sebab "cuti" memasak..
...cuti membasuh...
....cuti siram pokok...
SEGALANYA CUTI!!!!
Tapi mandi????

So.. kami dinner kat luar.. brommm!!!!

alamak!! IRP nak isi minyak plak... lapar gila ni..



"Yahoo!!!" jerit Shashal sbb harini dia champion.. champion?
Ha'ah.. sapa yg makanan yg dipesannya sampai dulu kami anugerahkan dia award!
Menu atas tu Shasal panggil "HOYIMI".. MM pun tak phm apa maksud HOYIMI.. yg tu kena rujuk kat kamus Shasal ya!


Tempat kedua disandang oleh Qistina dgn makanan favouritenya ~~ Fish n Chip... heeeee..yeaaa!! I already sick of this menu lah!



sebabnya I suka yg ni... yehawww!! asam pedas rempah resepi Chef Wan...
My IRP pun order yg ni...
Ain punya??? Hehehehe.. sorry.. oleh kerana Tom Yamnya yg paling last dapat.. terlupa la nak snap....
Tapi alhamdulilah mlm ni tekit wayang dah habis...syukur!!! kalau tak... bukan tak suka movie tapi tak ready dgn sweater... dah la cuaca2 sejuk mcm ni diorg sibuk nak tengok wayang plak.. MM pun tak pasti cerita apa yg dah abis.. tp yg pasti MM memang suka!! Boleh MM balik rumah adap PC ni lagi... yihaa!!!






No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...