Sunday, January 24, 2010

JEJAK KASIH LAGI....

kalau aku dpt pegi ke Dinner Awek2 DSK pd bulan Nov2010 tu nanti.... aku nak buat la satu gaun mcm ni... nampak so sweet je... warna ikut tema, diorg blom decide lg... kalau warna hijau pun still sweet.. kain boleh pilih dari fabrik jenis chiffon pun ok kot.. tudung? dah pasti la tudung Ariani..tp kelabuhan kain tak payah la sampai cicah ke tanah mcm awek atas tu.. tp kalau aku tak dpt pegi pun takpe.... aku doa dr kejauhan je mudah2an dinner yg dirancang tu success.

So, awek2 DSK...pegi jgn tak pegi... sila rujuk pd Puan Rose Azah yg telah pun aku lantik jadi kerusi tp masalahnya org yg tgh menulis ni belum tentu dpt pegi.... hehehe... jd tukang tulis tu boleh la... kalau malu nk tinggal komen kat sini, sila buat carian nama penuh aku di Facebook. Perbincangan sdg berjalan di sana. Buat setakat ni telah berjaya mengumpulkan 50% jelitawan dari kelas kita. So, jgn ketinggalan.... kami tgh ada gossip paling HOT ni!















No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...