Saturday, January 30, 2010

SAMBUTAN BIRTHDAY 7 HARI 7 MLM - Part II

... mlm ni kami sambut birthday si pompuan ni.... siapa lagi kalau bukan Makcik Mirror ko ni.... kan hari tu MM dah ckp... thn ni MM nk sambut birtday 7 hari 7 mlm.. jadi mlm ni kt rumah my MIL kami pun bergedik2 la memotong kek...

Ha!!!!.... apa dlm bakul ni??


cekim favourite si Shashal pun ada...

sedap mama teh masak!

ooo patut ler ada cekim si Shashal... birthday together gather ghopenya....
S kuasa 2... N, F... tu ler makhluk yg together gather menyambut birthdaynya tu... S tu dah pasti stand for Sam...S yg satu lg dan N serta F tu ada la insan2 yg tak rela namanya diglamourkan kt sini... anyway Happy Birthday la kt korang sume... eh terlupa plak aku nk ucap tadi sebab tergedik2 sendiri... dah la hadiah pun aku terbuat2 lupa nk beli... keh keh keh.... takpe la.. tahun depan je la aku belikan hadiah...

gmbr2 lain akn bersambung di episod akan datang....


... sesaja je si birthday gigurl nk posing dgn tudung ekin yg baru beli ni.... nk upload gmbr org lain blom dpt izin plak... so, utk jln selamat upload la gmbr sendiri... sendiri buat sendiri tanggung... kan senang!

2 comments:

  1. Bestnya ada org buat suppress untuk MM ya. Aku tengok MM mcm berumur 25tahunlah .. Bila duduk depan kek tu. Aku lupa nak story kat Makcik M ni cerita pasal kawan aku yg banyak masalah tu dah lari lagi dari rumah... Kali ini betul2 dia nak tuntut fasak sebab husben dia dah melampau sgt. Duit dan barang kemas dia husben dia yg tak guna dah ambik semua... Maklumat terakhir aku terima dia dah melarikan diri ke utara tanah air. Husben dia tumbuk mata dia sampai pecah dekat tulang kening dia... Aku hanya mampu berdoa dan bersimpati je untuknya... Aku pun tak tau mcm mana nak tolongnya.. Mudah2 dia dapat keluar dari masalah yg membelenggu dirinya. Eloklah dia berpisah dari dia terus terseksa..

    ReplyDelete
  2. kdgkala sesuatu keputusan itu pahit tapi rupa2nya itulah permulaan pd suatu kehidupan baru yg lebih bersinar... aku doakan moga kawan ko tu berbahagia dgn hidup barunya.. semoga jadi pengajaran pd kita semua. Klu nk buat report polis kena snap gmbr muka dia yg kena tumbuk tu, jgn lupa.

    25thn kebendanya? Cik IRP ko yg buat suprise yg x jd suprise ni sbb kek tu cik yg beli sendiri..hehe.. ala sambut birthday utk 4 org kt rumah mak mertua tu.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...