Saturday, January 16, 2010

THANK YOU..

T.kasih buat darlingku, IRP di atas hadiah itu... sgt comel dan manis sesuai dgn your wife yg manis ni.. :P....
Next year hadiahkan lagi ya Yang...

Buat Ain & Qistina... thanks atas kad tu... cantik anak Mama lukis.. mesti penat seharian mewarna... thank you so much girl.

I really happy pegi ke tempat itu malam tadi... lama kita tak ke sana sejak Qistina dalam hari lagi... entahlah.. kenapa I boleh tak terfikir untuk suggestkan tempat itu malam tadi.... but your suggestion selalunya menggembirakan I... Thank you so much!

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...