Friday, January 15, 2010

HADIAH HARI JADIKU...

Nak tau apa birthday present untuk aku??? Ni ler hadiahnya tuuu.... Hehehe... gmbr2 ni dah cukup sbg ganti hadiah.
Pagi tadi dah cuci semua gmbr2 kat FB, email, ning hasil jejak kasih di alam cyber.
Jap lg nk framekan! Thanks pd yg baik hati post gmbr2 tu...

T.kasih kpd kwn2 yg memberikan ucapan dan doa bersempena hari kelahiran ini..

8 comments:

  1. selamat hari jadi mak cik ku yang cun..semoga dgn penambahan usia cik dapat menambahkan lagi keayuan wajah cik..hahhahh...
    YA ALLAH selamatkanlah kerabat ku...

    ReplyDelete
  2. MM... Eppy Besdayyy... Moga diberkati selaluuuu... Ammmiiinnn...

    Nak tanyer nih, awat kat blog MM ni dah tak der chat lagi? Sengaja delete ker?

    ReplyDelete
  3. HAII...mekasih semuaaa!!!

    SP.. takde chat tu ada cerita di sebaliknya. Nanti la senang2 i ceritakn. ruangan komen ni pun terpaksa diset utk yg ada account google sbb...sbb semuanya bersebab.. nanti la senang2 cerita... sekarang tala sinang ma!!!

    HAM- Klu dh tua keCUNnan dah tk boleh diSELAMATkn lagiii...tak care ya.

    ReplyDelete
  4. Dik, selamat hari lahirmu yang ke XXXXXXXXXXX RAHSIA lagi.

    ReplyDelete
  5. Panitia... terima kasih bro... suspen aku..ingatkan sapa la tadi.

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir yg ke 13505 hari..betul ker?? ah blasah aje

    ReplyDelete
  7. Happt birthday MM, nanti I hantar mirror sebagai hadiah yer....hehhhe

    ReplyDelete
  8. T.kasih Mummy Gee.. hantar Mirror sebesar diding rumah ya! Hehe..

    DOYOK.. TQ.. ala muda lg kan kita semua ni? Sweet 17.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...