Saturday, January 2, 2010

TUDUNG GIVEAWAY CONTEST

http://comellottehouse.blogspot.com

Oleh kerana MM nak join Tudung Giveaway Contest ni dan syarat utamanya ialah meng"uploadkan" gambar percutian indah, MM dah turunkan or telah "meruntuhkan" gambar2 berkaitan percutian di Aussie di entry sebelum ini.. tak mau la terover upload gmbr2 cuti MM tu kan... Mana2 sedara mara MM yg nk tengok gmbr tu, nanti balik kg MM bwk ler satu album besar.

OK untuk Teratak Comelete yg menganjurkan contest ni.. thank you so much.. ni ler gambar I untuk contest tu..


TAJUK CONTEST : Saat Percutian Indah Anda
Tahun : 2009
Tempat : Katanning, Australia
Pergi ketika musim panas, suhu lebih kurang 40 darjah celcius.




Syarat2 Penyertaan ialah:

1) Mesti ada blog ~ (oh blog Miss Mirror ni ler blog I)
2)Jadi Follower Teratak Comellotte dan add Teratak Comellotte dalam bloglist anda (Ok done!)
3) Letak banner ini di sidebar blog anda dengan link ke entry ini
4) Buat entri mengenai contest ini (dah buat kat atas tu)
5) Upload satu gambar saat percutian indah anda. tak kira dalam Malaysia ke Luar Malaysia ~ ok settle

6) Nyatakan tempat dan tahun anda pergi bercuti. gambar yg menarik,cantik diambil kira ~ apa? tempat? tahun? oh bisa diatur..udah dituliskan di atas.. gambar tu tak tau ler cantik ke tidak.. tawakal!!!
7) Tinggalkan link entri anda di ruang komen dibawah
8) Tarikh tutup: 15/01/2010 ~ (oh hari jadiku ini!!! hadiahkan la I tudung itu!! I memang penggila tudung!)

Hadiah bakal diterima:
Pemenang Pertama - 1 helai Tudung Nur Barakah Corak bernilai RM60 Pemenang Kedua - 1 helai Tudung Nur Barakah Plain bernilai RM50
Pemenang Ketiga - 1 helai tudung Nur Barakah Full Lycra bernilai RM45 5 Hadiah Saguhati- 1 voucher RM10 serta hadiah misteri so apa tunggu lg,jom join sekarang.

2 comments:

  1. ok dh check...satu jer teringgal add teratak comellotte kat bloglist..:)

    ReplyDelete
  2. Ok RIEN I dah add kat bloglist tu.. atasss sekali.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...