Saturday, February 6, 2010

ANDAINYA DARI DULU AKU MENGENALIMU....


ya... andainya kau kukenali sejak dulu...
alangkah indahnya hidup ini....
mengapa kau hadir di saat2 begini??? tapi kau belum terlewat untukku...

PERCAYALAH..... aku akan tetap menghargai kehadiranmu.....

HAHAHAHA....

Hello ...hello.... jgn la mudah berburuk sangka tanpa usul periksa ya puan2.....
sila selidik dulu apa yg bakal aku maksudkan ini...

Ceritanya ialah.... jeng jeng jeng.... suspen.....

ceritanya ialah... tp sebelum tu janji tau jgn ketawakan aku.... ceritanya ialah.. aku tak sangka handphoneku yg kusangka cikai itu mampu menghasilkan gmbr2 yg lebih pantas utk diupload dan lebih memudahkan aku membuat kerja2 Mamarazi.... kenapa la selama ni aku memandang rendah pada "dirinya"...

selama ni aku tak tau kat mana nak cari UBS tu...dr 1 kedai ke 1 kedai aku tanya dia kata tak jual benda tu... awek yg jual tu kata klu nk cari pergi la PC Fair.... ehhh tak kuasa aku nk tunggu PC Fair yg entah bila....

pastu tadi kt pasaraya yg aku jd Duta tak berbayar tu aku telah menemui satu kedai dgn x semena2 dan aku pun beli la .... harganya klu kat tempat MS dia kta cuma RM10.... kt situ dia jual RM25.... aku pun apa lg....zasstttt!!! Ni ler hasil gmbr2 tu....



Shashal sibuk je suruh Mama dia upload apa yg dia mkn ni kt blog... muffin.


Makcik Mirror makan buah berangan.. RM6 je ni..


ramai betul org mlm ni... nk CNY la katakan...


interframe kejap sbb nk "menggol" tudung syria warna merah yg baru dibeli siang tadi
kt Jusco Permas... 2 buah JJ kami pegi dlm satu arini... mmg betul2 DUTA JJ Makcik Mirror
ni tau!

p/s: tau tak apa itu menggol? klu tak tau tanya la MARKONAH....
astagfirllahalazimm..... tak baik tau kita menggol2 ni... itu riak namanya...
tp apa ya yg aku nk menggolkan sbb tudung syria tu aku beli tersgtlah murahnya....
Saja aku nk tayang kat Comei.. aku beli tudung ni dah la murah..siap menawar lagi....
Mei!! Klu dah murah cenggini... kita jadi PENGGILA TUDUNG hari2 pun takpe Mei... :P



9 comments:

  1. Semoga selepas ini banyakle gambar2 CANDID yang dapat dipaparkan. Tak payahle sambung2 wayar, tu semua sudah KETINGGALAN ZAMAN. sILAP2 tgh SAMbUNG wayar TERKENA karen, iNNALILLAH, dah menduda pulak abang tu. Nauzubillah

    ReplyDelete
  2. haiii KAKAKKO! Lama tak nmpk bayang?

    ni abg ke kakak iparku yg menulis ni? Mana la tau kdg si MS tu suka tersilap ID... jap2 biar MM baca gaya penulisan, MS ke Kak Ida ni?

    K.IDa la agknya ni.. pekabor kak..Ya ALLAH jgn le MM terkena karen.. kesian Shashal kak...

    InsyaAllah mamarazi akan makin byk gmbr candid..leceh la guna camera besar tu..guna HP ni ringkas sikit.

    ReplyDelete
  3. Perghhh ikut tajuk posting & intro memang jiwang gilerssszzz... suspen ajerrrr...

    ReplyDelete
  4. dah 12thn I tak menjiwang SP...kasi can le sekali-sekala.

    ReplyDelete
  5. Hehehe...
    Ok gak tu kalau menjiwang...
    Bisa saja bu...

    ReplyDelete
  6. ya USB.. typing error.. dah perasan gak dr smlm...tp cuma malas je nk edit...sesaja je nk menduga sejauh mana kengkawan I ni celik IT..so ini bermaksud SP la yg paling celit IT di antara mereka semua tu...TAHNIAH!!!hahahha... yg lelain jgn ler maree... ala pepagi ni MM nk gurau.. Anyway, tq SP di atas kejituan anda..x sia2 pakai 4 mata ya? ke skrg dh pakai contect lens?

    ReplyDelete
  7. Hahaha...
    Sebab pakai 4 mata la tu yg nampak jelas tuh... hehehe..
    Power cermin dah tinggi la, nggak sesuai nak pakai contact lens..
    Apa tak nyer, since darjah 5 lagi dah start rabun...

    ReplyDelete
  8. ingatkan SP dah pakai contect lens warna biru.. ala takpe, pakai spek kan nmpk intelek & berkarisma.. :)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...