Sunday, February 7, 2010

CUCI MATA DI ANGSANA

Ain - memilih baju yg paten ni tapi kaler purple...

since skrg ni tgh kempen pakai baju gedoboh sbb dah tua.... aku pilih jaket lembut ni.. mmg gedoboh sikit paras lutut dan boleh digayakan dgn t.shirt2 lengan pendek atau inner kaler hitam atau putih.. alamak! terkopak duit aku... tak pe la janji aku ada stok baju gedoboh.


baju kekotak ni ramai pulak org jual.. mmg tgh trend kot?



Qistina tolong snapkan gmbr mamanya yg tgh menggedix!


salah 1 butik yg ada...

8 comments:

  1. Dah memang adatnyer, kaum hawa mmg minat bershopping...

    ReplyDelete
  2. utk bulan ni rasanya ni last la kot nk bershopping!! lepas ni klu melangkah keluar rumah kena baca doa byk sikit supaya mata x cepat kelabu.

    ReplyDelete
  3. kalau ada pompuan yg x suka shopping tu rasanya di org tu kekurangan hormon pompuan... cam x normal....hahahahah

    ReplyDelete
  4. hahaha... betul tu Mummy...sokong 100%

    ReplyDelete
  5. Shopping leh menjana ekonomi...
    Kekayaan berpusing di market, so baru la ekonomi leh berkembang...

    Jangan pocket si abe yg kempis nanti udah lerrr... Ni pesanan ikhlas kaum adam nih... hehehe

    ReplyDelete
  6. huaaaa...insaf....mlm ni permulaan I nk tobat la SP... kesian gak klu poket cik abe jadi kempis.. esok sampai 28hb I nk duduk rumah je la.. :)

    ReplyDelete
  7. Eh Sam... awat plak lagu tu... alaaa cik abe Sam pocket tebal sungguh tuh... so setakat shopping 3-4 kali no problem maaaa...

    ReplyDelete
  8. hahaha...SP, x pernah pulak I berkesempatan nk ukur diameter ketebalan poket hubby I tu..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...