Tuesday, February 9, 2010

JOM LAYAN KEBUANG TEBIATAN AKU....

Kalau hubby Comei boleh kata pd COMEI... "Ayang buat apa tu Yang, mcm tu pun nak ambik gmbr".. lebih kurang mcm tu kot ayat dia.... sekarang giliran anda pula untuk berkata pada Makcik Mirror (MM)...

"Makcik Mirror buat apa tu Makcik... mcm tu pun nak ambik gmbr.."




nasi tomato yg ku masak smlm...


lama betul aku tak masak ayam masak merah ni...
rasa mcm ada yg tak kena je masakan aku smlm...mcm ada yg terkurang...
(ini la blogger yg paling jujur berkata2....sila sediakan anugerah kejujuran ya Puan2...)
TAPI.... diorg mkn bertambah2.... sedap la kot agknya..




minggu punjung-memunjung sudah tiba...
jiran2 aku dah mula hantar punjungannya sempena CNY... blom pikir lg nk balas dgn apa... nanti klu aku balas mesti diorg akan ckp....

"ini CNY... u tak payah balas maa... Patut I yg bagi pd u..."
oo itu mcm ka Auntie.... habis tu klu raya pun I bg pd u... u balas balik.... kasi lg mcm2....
Apa2 pun THANK YOU2...
begitulah kisah perjiranan aku ni....
apa2 pun aku gembira menjadi jiran mereka... dan mereka pun gembira ada jiran mcm aku yg tak kacau mereka...
hahahaha.... puji diri sendiri...



birthday present utk Shashal & Qistina .... kiranya ni terlewat membeli.

2 comments:

  1. hai mm, ngences iwan dan irfan tengok skuter baru faisal dan aishah.he... best nya...

    ReplyDelete
  2. ya ker? ala murah je tu agaknya K.Ida... MM pun tak sangka abah diorg boleh dpt idea nk beli present kesukaan diorg... pening juga mulanya memikir present apa paling sesuai.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...