Thursday, March 25, 2010

BETULKAH ANDA TAK PERNAH BERBOHONG?



Sejujur manakah kata-kata
Ketika kita bertentang mata
Bolehkah aku percaya
Mungkin itu satu sandiwara
Kerana sering
Pengucapan zahir batin tak seiring
Ada rasa ada jiwa..... lalalala..... spring.....

lirik je yg MM ingat.... melodi mmg dah lupa dah.... cuba lihat situasi ini...



Cerita ini tiada kena mengena dgn sesiapa tapi boleh la dikategorikan sbg MakcikMirror.....sbb MM kalau dah chat dgn member tu kadang nak say bye2 macam sedih je..... kan....mcm syahdu je.... lagi2 kalau topik mmg best.... bergossip2 katakan..... kwn MM pulak dah sangap2 agaknya.....hahahaha.... agaknya kalau anda jd kwn MM tu apakah jawapan anda untuk say babai??

1) aku dah ngantuk ni..
2) anak aku terjaga
3) laki aku dah balik
4) alamak... ada org datang (mlm2 buta ada org dtg? perompak kot? hehehe)
5) laki aku dah marah aku chatting je ni
6) aku belum gosok baju laki aku esok nk outstation
7) aku belum sholat lg ni
8) ada phone call
9) aku penat menaip dah...
10)line disconneted
11)bateri pc aku dah nak kong... ni aku wiyerless ni....
12)alamak! Aku takut bil letrik aku melambung! hehehe (kedekut punya manusia)...

ok.... 1001 alasan boleh anda beri.... tapi sejauh manakah anda jujur dgn jawapan anda? Selalu kalau MM chat dgn adik beradik MM, diorg tak kisah tulis mcm ni...

"ahhhh..... aku dah penat ni.... aku nak tido...lain kali je la kita chat ya"

MM biasa je..... tak kecik ati pun.

Bab nak memutuskan siapa dulu nak say babai tu yg payah....

p/s: Buat yg sdg mengendap......jgn la cuma terhendap2.....alahai kwn MM yg sorang tu.....ckp je la yg u dah terjumpa blog MakcikMirror ni........ oooo main sorok2 ya....MM heran... kalau tak u jumpa gmbr MM tu kt blog.... kat mana lg MM cerita pasal Desaru..... rasanya MM mmg tak upload pun pix Desaru kt FB.... ada ke? Tak baik tau mengendap org... nanti kena ketumbit baru tau.

2 comments:

  1. salam kenal juga Sam...wahhh org Johor juga ya...

    ReplyDelete
  2. hai K.Intan....thanks singgah...salam kenal. Ya org Johor kak.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...