Thursday, April 15, 2010

ENTRY YANG PALING TAK BEST....

Ada yang tak best hari ni....

1) pagi-pagi kawan MM dah telefon ~ dia kata hubbynya ada affair ... (MM ni masalah kawan pun kadang dah jadi macam masalah sendiri).... tu yang tak best tu.

2) tengah2hari buta.... baru nak relax....orang TV tu datang plak nak betulkan TV.... aku maleh betul bab2 gini.... tak sukaaaaa........ takde ke masa lain? Aku tgh nak masak ni.... perut dah lapar gila. Tadi pagi dah masak tapi dah habis sup tulang tu... tak la sedap sangat pun aku masak..... IRP kata sedap....pelik!

Apa kaitan orang TV dengan masak plak? Ya lerr..... aku baru nak kupas bawang, dia panggil...suruh cari remote lama la....bukakkan gate la.... ambik warranty card la.... tensen!!! baru nak uli tepung (hari ni aku nak buat roti saj.... resepi diperolehi dari blog ~ alamak lupa plak nama blog tu.... tapi aku dah lama la follow dia)... nanti kalau menjadik resepi roti saj yang ala2 roti nan tu aku bagitau korang kat sini resepinya...kalau dpt izin tuan punya blog tu la.

Senang cerita..... hari ni Makcik Mirror (MM) tengah tak best..... tengah cuba-cuba untuk memBESTkan diri ni.... lepas siap masak (roti tu aku baru perap... 1 jam) lepas tu masak kari ayam plak... Shashal dah pun aku suapkan sup... aku ingat baik aku tidur je sudah.... mana tau lepas ni bangun terus BEST!!!


yang paling TENGAH BEST agaknya Umie Aida kot hari ni..
cun le dia pakai gini...

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...