Wednesday, April 14, 2010

TAK CIUM BAU SYURGA KERANA TUDUNG BONGGOL UNTA???


Tudung bonggol unta tak cium bau syurga????Baru berangan-angan nak pakai (biasa la.... aku kan PENGGILA TUDUNG) , tak jadilah macam ni..... kat mana MM baca semalam ya? Kat blog seorang gadis bernama Diana tapi terlupa plak URL blog dia.... siapa-siapa nak tahu lebih lanjut silalah ke blog di mana Diana copy paste artikel tu.... AISHAHTUR...URL yang ni ingat plak MM... mungkin sebab namanya lain dari yang lain..


sekadar gambar hiasan ~ lama dah tak posing kat blog...

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...