Saturday, May 8, 2010

DINNER NI JE MALAM NI.......

Dinner kami makan ni je, sambal belacan sengaja tak snap sebab tak berapa cun la bila sambal belacan takde eksesori, ibarat hidup tanpa cermin...........semalam terlupa nak beli limau nipis.

Pastu diselangseli dengan marble cake yang laris sangat sampai tak sempat nak snap, tiba-tiba dah habis...... next entry I kongsikan resepi Marble cake Kukus ciptaan I tu ya..... diulangi.... CIPTAAN.... wah!!! keren banget!!!


kari kambing....




kangkung goreng belacan..

7 comments:

  1. kangkung grg belacan tu favourite fie!!!

    ReplyDelete
  2. Fie... lama tak nmpk bayang.. kankung goreng belacan memang sedap...tp I ni nk jaga makan punya pasal.. terpaksa la kurang2kan mkn kangkung...ank2 je yg makan tu.

    ReplyDelete
  3. sempoi abes...nak dapat lauk camni kene tunggu balik umah le..kat sini balik2 ayam penyet x pun tempe goreng

    ReplyDelete
  4. HB~ ayam penyet la best... susah nk buatnya..

    ReplyDelete
  5. salam....wow..ada kangkung...

    ayu dietlah...nak sikit tapi tapau bawa esok pagi..

    ReplyDelete
  6. wah,MM da tukar header..
    great job!

    ReplyDelete
  7. Bubbleshop ~ sesaja...utk menjadikan blog MM ni tidak terlalu polos n pucat. :D

    Ayu ~ kangkung tak menggemukkan..klu teringin sgt..ratah je.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...