Friday, May 28, 2010

N3 MELEPASKAN BATUK DI TANGGA.... TAPI......


Saja je tulis "N3 melepas batuk di tangga" ni supaya reader terlepas pandang sikit pada OLDER POST I yang merapu meraban sebelum ni. Segan la nak merapu meraban dah tua2 gini... orang yg I "rapukan" tu pun agaknya dah jadi ikan kerapu.... opps maksud I dah jadi baik mcm ikan kerapu yg diam tak pandai berkata2. Ada ke ikan yg pandai bercakap?

Pernah tak you alll tulis N3 melepas batuk di tangga?.. uhuk uhuk kejap pastu sign out janji ada N3... Tapi traffic tetap hit........ amazing kan? Kira aura dah menyerlah sangat la kalau macam tu... batuk2 sikit je pun orang tetap singgah.


You all dah sarap ke ni? Pepagi dah sampai ke mari I tengok.....I baru je makan nasi lemak yg my FIL beli kat simpang tadi. Sapa yg selalu menyinggah nak cari penawar terkena ilmu pengasih kat sini tu ya? Kesian I tengok...... Kan I dah cakap puan2, kat tepi kanan blog I ni ada perkataan AYAT RUKYAH tu..... cuba perdengarkan kat telinga... selain mengamalkan ayat2 kursyi dan 3 qul.


Ok la... dah siap pun N3 lepas batuk tangga.... uhuk uhuk.... byeeee....

4 comments:

  1. Ok per batuk di tangga...
    Kalau batuk kering lagi bahaya ooooo... hehehe...

    ReplyDelete
  2. hahaha... itu pun kalau rumah ada tangga...

    ReplyDelete
  3. sesekali ok jugak melepas batuk di tangga;)

    ReplyDelete
  4. Hai Cik Puan Dr. MJ...

    betul tu.. boleh test power kan.. batuk2 pun org singgah, itu baru batuk... kalau menangis gaknya ramai tak menyinggah ya.. hehe..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...