Sunday, May 30, 2010

SINGGAH UNTUK MEMBUANG SAWANG.....

Ada juga orang sudi singgah ya sepeninggalan I dari arena perBLOGGan 2,3 hari ni...... t.kasih.

2,3 hari ni I agak sibuk sikit dengan istiadat konvokesyen "seseorang" di dalam hidup kami.... dia ialah "saudara perkongsian rahim" kepada bekas tunang I........ bekas tunang?????????

Sebelum kami berkahwin.... dia adalah seorang tunang..... sekarang dah bukan tunang lagi (sebab dah jadi suami) so boleh la kita istilahkan sebagai "bekas tunang" kan? lol........

Congratulation kepada ADIK!!!



Ini je yg sempat I upload buat sementara waktu ni....upacara makan beramai-ramai sebelum bertolak ke tempat kejadian.

Ok la... nak cek FB kejap lepas tu nak makan nasi bariyani yg my IRP beli tadi pastu nak cek blogger2 yg I follow then nak berehat... (walhal dah berehat giler2 kat resort tu sampai nak gi JAKEL yg ada sale pun tak sempat).... Malam ni atau esok baru update blog...


2 comments:

  1. Bekas tunang?...
    Baguih gak istilah tu, tapi cukup mengelirukan kalau tak baca betul2.. hehe

    ReplyDelete
  2. SP ~ IRP tu la tunang I yg pertama & terakhir, memang bekas tunang tapi my boyfriend forever & ever..(insyaAllah).

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...