Wednesday, June 9, 2010

ALAT PENGESAN SUAMI TAK BAHAGIA DENGAN ANDA


Rasa bersalah pun ada bilamana blog I semalam menjadi HITS hanya kerana tajuk "MASALAH KATIL" . Hits??? Takde la hits mana pun traffic semalam sebab semalam dengan sengajanya I tak ping pun blog I ni di mana2 ruang PING BLOG ........

Kenapa tak ping blog semalam ya Miss Mirror? : tanya bayang-bayang di belakangku berbusy body..

Sesaja sekali-sekala nak menyombong happy2 berblog... senang cerita... I nak membebaskan diri buat seketika dari membuat readers/bloggers rasa terpaksa je menjengah blog...

Ada ke readers rasa terpaksa pulak Miss Mirror? Dah tentu mereka datang ke sini secara sukarela... : Kata bayang2 itu lagi...

Tapi kalau diorg datang hanya disebabkan terjerat dengan tajuk macam mana? Itu la yg I maksudkan...

Tapi nak kata I bersalah sgt pun pasal tajuk semalam tu pun tak la jugak kan? sebab entry tersebut memang tentang katil pun... tentang katil pengantin lama kami yg sayang untuk di let go. Jadi siapa yg bersalah sebenarnya ni? hahaha....

Tu la.... sekali sekala memang kena jadi lurus bendul sikit puan2 kalau dgn I ni... jangan kona2 ya...tu la... asal sebut nama perabot dalam bilik je mesti dalam kepala terus menjurus ke perkara2 yang...........hmmm phm2 je la.... Astagfirllahalazimmm.... selisih je...

Ok ok.... tak pe.. bertenang.... nak tanya ni... betul ke puan2 nak mengorek rahsia sangat perkara "yang itu"??? Kalau nak sangat.... sila la klik pada tajuk berikut :

TANDA-TANDA SUAMI BAHAGIA & TAK BAHAGIA BERSAMA ANDA ~ ada alat pengesannya sila baca

Kepada yang pernah baca artikel tersebut di atas, tak mengapa... sila abaikan dan kita bincangkan topik ni pulak.... topik bahawa :

"Keserian wajah seorang wanita berpunca dari bahagianya rumahtangga... semakin bahagianya rumahtangga makin berserilah wajah wanita itu... "

Perlu diingat... keserian dan kecantikan mempunyai maksud yang berbeza.... semua wanita memang cantik tetapi tak semua yang cantik itu berseri...Ok la.......... jgn dilayan sgt la I ni.... kalau dibiar memang melalut sampai esok pagi...... dah mengantuk pun masih lagi nak menulis entry... byeee....




6 comments:

  1. wah bagus n3 nie SAM...eh MM,

    sekadar pandangan ajer nie..bukan ler pro sangat tapi kalau ade alat pegesan nie lagi bahaya kot MM..yelah cepat kita dpat tau..cepat lak gelisah..hahaha..tak pasal pasal gaduh..kalau tak de buat tak tau jer laa kalau dia tak bahagia..sape suh minangkan..kwang kwang kwang..jawapan org bodoh nie..saja memeriahkan suasana..lama tak dtg sini sebenarnya tu yg taip ntah hape hapekan..larik tajuk!!!

    ReplyDelete
  2. Hai Kak Asma....Memang lama tak nampak Kak Asma,ingatkan merajuk. lepas ni jgn lupa gunakan alat pengesan ni tau! Kalau melepasi target..alhamdulilah la kan...mudah2an berkekalan. Hehehe.

    ReplyDelete
  3. tu la.. kalo nampak berseri2 ni konfem bahagia, kan. takka la berseri2 tapi tak bahaia.. hehe..

    ReplyDelete
  4. hahaha... betul la tu Ardini..tak kan la kalau muka berseri2 pun hati still tak bahagia...tak logik la pulak kan.. hahaha..

    ReplyDelete
  5. Wah! Kalu ada jual alat ni sapa la yg akan beli sang suami atau isteri aik? hehehhe

    ReplyDelete
  6. JS ~ klu suami beli mungkin sbg 1 reason utk tambah cawangan je kot..hehe..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...