Saturday, June 26, 2010

ENTRY KILAT....

Salam...... sorry sorry semua.... ada masalah pendawaian di rumah I tu ekoran kerja-kerja renovation rumah jiran I yg sdg membuat kolam renang agaknya, wow.. tersangat canggih you!!! Very de beautiful swimming poolnya.... nanti I nak tumpang mandi sekali.....So, ekoran dari itu.. ada sedikit masalah dgn pendawaian streamyx kami dari ptg semalam hingga la tak tau bila..

Minggu depan kalau tetiba I senyap je tu maksudnya streamyx belum dibetulkan lagi... Skrg ni I pinjam PC pak mertuaku di kg...... Esok mungkin dpt bersiaran lg bila dpt meminjam PC ini lagi...

Ok la.. itu je entry kilat hari ini di mana kilat juga sabung menyabung.... byeee.

2 comments:

  1. adah nak tumpang mandi kat swimming pool tu leh x...hehe

    ReplyDelete
  2. Adah... jom!! Jgn lupa bawak pelampung sekali ya?? Nanti kita mintak uncle sebelah tu buat penutup bumbung biar kita mandi dgn privacy sikit.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...