Friday, June 25, 2010

PERHATIAN!!!! SAYA AKAN MENDENDA BLOGGER2 INI!!!

Pengumuman!!! Hari ini I terpaksa mendenda blogger2 ini kerana engkar dengan arahan. I dah pesan dah.... JANGAN... JANGAN....... tapi dia buat jugak. Memang la diorg ni....

Tu la, lain kali I kena pasang gate karen je la macam ni......... harapkan pagar, pagar dimakan padi!!!!


Cuba tengok ni.... berkesan kan kalau pakai gate karen... anaconda pun tertewas!!



I dah pesan jangan baca ENTRY RAHSIA itu


Tapi..... mereka membaca jugak....T __ T. Sampai ati......sob sob sob.... walaupun mereka menafikan, tapi Mirror CCTV yg I pasang kat blog I ni mengatakan mereka sebenarnya telah membaca entry rahsia tersebut. Maka dengan ini I terpaksa mendenda mereka untuk membuat entry seumpama itu.... Kalau tidak...

INILAH BLOGGER-BLOGGER YANG SAYA DENDA ITU ......
Blogger M a W a D D a H said...

title entry suh jgn baca, tapi adah dah terbaca..hehe...

sungguh menarik...:)

June 25, 2010 7:53 AM

Delete
Blogger zul said...

saya tak baca..betul2 ni...mmg tak baca... terus komen jek

sedih, lama dah akak tak komen dlm blog saya...sob sob

June 25, 2010 8:37 AM

Delete
Blogger bubblesphoto said...

MM..
sgt jeles kat u ok..ade LV!!

ha3, i ade LV..tp tipu punye..x tau la..die ckp reject..i bought almost 200...

hais,tgh plan beli camera br ni..
tp camera idaman boley membeli sebuah kereta br..x mampu kot..

June 25, 2010 9:17 AM

Delete
Blogger Miss Mirror a.k.a Sam said...

Mawaddah ~ ala dear, u dah terbaca ya? camne ni...very de secret ni tau!

Zul ~ ya ke Zul? Bukan baru smlm ke akak leave comment kt blog u..yg pasal sumpahan org berkahwin tu..ya la2, nt akak komen lg.

Bubblesphoto ~ mak dato!!!! camera tu bleh beli sebuah keta...tak sanggup la I yang..
psst..nt u upload beg LV U tu ya? Nk tengok gak...I nak upload I punya segan la..nt org ingat apa la plak kan...

June 25, 2010 9:48 AM

Delete
Blogger comeisari said...

ehem... xde komen sbb x baca...

June 25, 2010 10:12 AM

Delete
Blogger Miss Mirror a.k.a Sam said...

t.kasih Mei..sbb memahami..:D

June 25, 2010 10:47 AM

Delete
Blogger ~ Mummy Gee ~ said...

21. Saya suka mengedix ....

MMirror, Mummy tolong tambahkan lagi satu tag tu... hehhe...

June 25, 2010 11:30 AM

Delete
Blogger Fifi Rahmat said...

hahaha. yg no 20 tu mcm cepat je akak habiskan, kan? hahaha.

June 25, 2010 11:35 AM

Delete
Blogger Miss Mirror a.k.a Sam said...

OOO Mummy ~ ckp saya menggedix ya..??? T __ T. Mummy gi buat tag ni!! Buat tau!!! Tu la sapa suruh ckp saya menggedix..kan dah kena denda.

Fie ~ mmg sungguh seksa sebenarnya Fie nak abiskan kesemua 20 soalan ni.. 1 ari 1 mlm baru siap nk adjust mana yg patut disensor mana yg tidak..rahsia peribadi la katakan..


Ha..... tunggu apa lagi..... silalah jawap 2o soalan tu kalau berani!!! 1 hari 1 malam tau I siapkan entry tu.. you all ingat apa... sebab tu la ianya tersangat rahsia.... huhu... rahsia you know!!! rahsia!!!

13 comments:

  1. ha2...
    kena kan i eyh..

    x mampu nk tgk picture tu..
    im phobia of.....

    ReplyDelete
  2. woi agak2 la kalau nak denda pun...

    ReplyDelete
  3. hahahaha. neh padah akibat degil. okokok. memang best cara tag blogger dlm entry rahsia akak. hahaha. fie buat ekk.

    ReplyDelete
  4. haha nasib baik tak tinggal kan komen kat entry sis MM ..just baca je.. haha...

    ReplyDelete
  5. Nana.. apa???? nak kena denda jugak mcm blogger2 bertuah semua ni? Ha.. ambik 20 soalan utk Nana.. heh heh heh..

    ReplyDelete
  6. aik...hahaa..dahh terbukak jgak..masalahnya tajuk nya mengujakan lah! ter..kelik

    ReplyDelete
  7. hahahaha...akhirnya adah didenda...dasat betul denda miss mirror...siap de ular lagi ha...takut...takut...:) hehehe

    insyaallah adah wat k...kalu masa mengizinkan...tapi xmampu nak wat mcm miss mirror...hehe

    ReplyDelete
  8. Lu'luth...hahaha.. just for fun la..suka2 happy2 berblog.

    Adah ~ sanggup trima cabaran ya? thanks.. dah siap informa I tau!

    ReplyDelete
  9. saya perlukan peguam bela... saya menegaskan sy mmg tak baca langsung entry tu...sy komen jek... yg arif ini adalah komplot politik utk menjatuhkn sy... sy mohon dibicarakan...

    ReplyDelete
  10. Zul ~ cctv anak guam saya mengatakan awak memang membacanya. Jadi awak mmg bersalah!

    p/s Alahai Zul.. akak sesaja je la. Suka ati la sama ada nak jelaskan denda ni ke tidak... just 4 fun.

    ReplyDelete
  11. Sis MM- alamak!! Terkantoikan diri sdiri...hehe ok2.. Nnt ada masa nana wat .. Hihi

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...