Saturday, July 31, 2010

Cerita-cerita kosong seorang wanita di hujung minggu..

Cerita pagi ini ~ Lega dah berjaya mengalter sehelai kebayaku yg dah sendat menjadi longgar dan selesa dipakai........ t.kasih ibu mertuaku kerana telah meminjamkan mesin jahit antik yg bermotor itu......... pepagi buta tau I menjahit, ada lagi sehelai kaftan yg belum siap ni....... petang sikit nak menyambung kerja.

Tiada yg menarik utk dikongsi hari ini....... blue tooth pun tak dibawa bersama..... Tiada aktiviti luar nampaknya hari ni dan esok. So, rancangan untuk makan mee rebus bersama "wanita itu " nampaknya tidak berjaya sebab Pak Supirku dah siapkan itinerarynya sendiri.

Angan-angan mat jeninku untuk high tea kat Shah Alam bersama gang TIJB ptg ni pukul 16.00 pun nampaknya memang mimpi cuma.... sebab memang hari ni tak keluar ke mana-mana pun. Selamat berenjoy sahabat-sahabatku...

gambar dari Google di lokasi tersebut di atas

Di minda sdg berfikir : Game apakah yg sesuai utk acara GEDIX SANTAI.? Di mana ia dibuat di sebuah rumah? Di mana game itu tidak membuat org berpeluh tetapi enjoy............ betul2 I pening tau memikirkannya........ Tapi tak nak la buat kotak beracun....dibuatnya soalan racun tu mengena kat diri I sendiri....naya je....... kalau disuruh I makan epal ke... boleh la.. dibuatnya suruh nyanyi............ I lariiii.........

Huaaa jom lariiiii..........






No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...