Tuesday, July 6, 2010

KOMEN YANG HILANG....

Thanks pada anda yg telah menjawab kemusykilan I pada entry yg lepas yg telah pun dgn sengajanya I delete entry tersebut atas faktor-faktor keselamatan, memang sebelum I publishkan n3 tersebut I dah niatkan untuk mendeletenya pun sebelum matahari terbenam. ... bahaya2..... sebelum orang yg I maksudkan itu muncul.... hehehe...Thanks ya Adah & SP sudi menjadi panel yg arif lagi bijaksana.

Oh tentang tajuk di atas..... yg I maksudkan ialah..... begini, tadi masa I belum delete penuh entry tersebut.. I ada membalas komen si SP...... pastu sejam lepas tu I datang lagi tetiba I tengok komen I yg berbaur sensitif tu GHAIB..... Ha bagus.... bisik I dlm hati sebab takut komen tu menyinggung mana2 pihak yg terlibat dgn kejadian itu.

Rupa-rupanya sana-sini pun blogger complaint perkara yg sama, komen tetiba hilang... tak tau la kenapa dan apa problemnya skrg...

Jadi, kesimpulannya.... jika anda leave komen kt blog I ni tetiba komen uoll tu GHAIB pd hari ini dari kotak komen I tu bukan maksudnya I yg delete ya...... I jarang mendelete komen dari teman2 blogger melainkan mereka menulis dgn kata-kata yg mengganggu keamanan negara...tp so far alhamdulillah mmg tak ada dan mudah2an jgn pernah ada....

Ok la..... I nak sambung menjahit labuci lagi.... Mcm best pulak hobi baru ni.... lebih best dari memikirkan masalah yg bukan masalah. Byeee.......



3 comments:

  1. hebat la miss mirror nie..pandai jahit labuci..tak ramai yang boleh buat

    ReplyDelete
  2. ala Mummy Shane.. tak tau la cantik ke tak hasilnya...cincai je ni.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...